Από το Blogger.
RSS

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΟ!!!

Ο Ιούνιος θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους στόχους που έχεις βάλει τους προηγούμενους μήνες, αγαπητέ Κριέ. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, θα αξιοποιήσεις προτάσεις που θα σου γίνουν και θα κινήσεις τα νήματα για να φτάσεις σε αυτό που θέλεις. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, σε όλα όσα έχεις στο νου σου να υλοποιήσεις. Σύμμαχοί σου σε αυτό τον αγώνα, θα είναι ο Ερμής, που θα κινείται στον Καρκίνο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (από τις 26 και μετά όμως σε ανάδρομη πορεία), αλλά και η Αφροδίτη που θα συμπορευτεί μαζί του, από τις 3 Ιουνίου μέχρι τις 27. Θα υπάρξει άνοδος στα επαγγελματικά, αλλά και εύνοια στα οικονομικά σου, που έχουν αρχίσει να βελτιώνονται ή να σταθεροποιούνται. Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σου θα είναι σε καλά επίπεδα, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και η επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου διανύει περίοδο άνθισης. Κληρονομικά που λύνονται και σου αφήνουν σημαντικό κέρδος ή κάποιες έξυπνες επενδύσεις, θα ευεργετήσουν για τα καλά το πορτοφόλι σου. Επίσης, και τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν ευχάριστα και ανανεωτικά για την καθημερινότητα σου. Ο Άρης στους Διδύμους θα σου προσφέρει βοήθεια από τα κοντινά σου άτομα, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια και ειλικρινή αισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα του μήνα χρίζουν της προσοχής σου, φίλε Κριέ, γιατί η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα. Απόφυγε όμως τη λήψη σημαντικών αποφάσεων το πρώτο μισό του μήνα και αξιοποίησε το χρόνο σου, για να σκεφτείς και να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Από εκεί και μετά, τόλμησε να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε στεναχωρούν. Θα βρεις την κατανόηση του και θα ανανεώσεις τον δεσμό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 8 στους Διδύμους, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Κάντε λοιπόν, λίγη υπομονή ακόμα, αφού τα καλύτερα έρχονται…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Κριός, η ανάπτυξη στη δουλειά σου θα έρθει χάρη στην εργατικότητα που επιδεικνύεις και στις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει, για να μείνεις συνεπής στο χρονοδιάγραμμα που σου έχουν επιβάλλει οι ανώτεροι σου. Προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου και μην φέρεσαι εγωιστικά, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Οι εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσουν λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και να μην δώσεις άλλες αναβολές σε οφειλές και παλιά χρέη, γιατί θα διογκωθούν περισσότερο όσο περνά ο καιρός και αυτό δεν σε συμφέρει. Ξόδεψε με μέτρο και να έχεις κατά νου ότι καλό θα είναι να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα, για να νιώθεις ασφαλής.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου