Από το Blogger.
RSS

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ?

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Γενικά

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας, από τις 12-13 του Ιουλίου έως τις τελευταίες σχεδόν ημέρες του μήνα, θα σχηματίσει όψη μεγάλου τριγώνου με τον Κρόνο που πλέον έχει ευθυδρομήσει, στο αφυπνιστικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, και τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Αξιοποιήστε τις «σταθερές» της ζωή σας και  δημιουργήστε, σε ό,τι κρίνετε πως μπορεί να σας προσφέρει αμετάβλητες προοπτικές για το μέλλον. Η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα, θα σας ενεργοποιήσει εσωτερικά, όμως θα σας δείξει κυρίως εκείνα με τα οποία διαφωνείτε, όσον αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Πανσέληνος και η ευθυδρόμηση του Ερμή την ίδια ημερομηνία, στις 22, όπως και η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, μπορούν και θα σημάνουν, «λήξη συναγερμού» για την καθημερινότητα σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, άλλα θα λέτε και άλλα θα σας απαντούν. Κυρίως όμως εκείνο που σας ενοχλεί, είναι η έλλειψη επικοινωνίας με τους πολύ οικείους. Επομένως και με τον σύντροφο, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε προχωρήσει «εις γάμου κοινωνίαν», και πλέον θεωρείται για εσάς οικογένεια. Στις 10 του μήνα που ο Δίας θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Αφροδίτη, ίσως και να βρίσκεστε ήδη σε διακοπές. Αν πάλι όχι, πάρτε τον σύντροφο σας και περάστε μαζί την ωραιότερη ημέρα του μήνα όπου εσείς επιλέγετε. Οι ελεύθεροι, προσέξτε με ποιους μοιράζεστε τον έρωτα, ειδικά στις 22-23 του μήνα και κατά τις 28-29, αποφύγετε να πείτε «θέλω να γνωριστούμε»…δεν ωφελεί και τόσο…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση, παρά την αναδρομή του Ερμή, γύρω στις ημερομηνίες 8 έως 12 του μήνα. Ύστερα, καθώς ο Δίας θα σχηματίσει την όψη του μεγάλου τριγώνου έως σχεδόν το τέλος του μήνα, κρίνετε με προσοχή. Οι όψεις αυτές όταν γίνονται σε ζώδια του νερού, φορές επιφέρουν τάσεις νωχελικότητας, που αργότερα, -μετά τις 22 στην προκειμένη-, μπορούν να αποβούν καταστροφικές για τους κόπους σας και τα επαγγελματικά σας οράματα. Στοχεύστε με υπευθυνότητα!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου