Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΚΡΙΟΣ

Με την πληθωρικότητα, την παρορμητικότητα, την ικανότητά σου να παίρνεις γρήγορα αποφάσεις, τίποτα δεν μπορεί να σε αποτρέψει από τους επαγγελματικούς σου στόχους και τις ερωτικές σου κατακτήσεις. Δεν σε εμποδίζει ούτε ο φόβος μήπως κάνεις λάθος, ούτε κάποια κρίση ντροπαλότητας. Πλην όμως η υπερβολική φούρια σου, η έλλειψη τακτ και η επιθετικότητα στη συμπεριφορά σου πιθανόν να προκαλέσουν αντιδράσεις από τους άλλους. Τότε αντί για την κλασική εικόνα του Κριού που συνήθως δείχνεις στους άλλους, εμφανίζεται μια συμπεριφορά διφορούμενη και κάπως αμήχανη, που μπορεί να θεωρηθεί σαν αδεξιότητα ή δειλία. Αλλά γενικά η κρίση δεν διαρκεί πολύ, γιατί η θαρραλέα και επιθετική φύση σου επιβάλλεται και πάλι.
Ερμής ανάδρομος στον Κριό: Αν τον έχεις στον γενέθλιο χάρτη σου, μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ανεπαρκής σε καταστάσεις όπου η προσέγγιση των άλλων πρέπει να γίνει με προσεκτικό και διακριτικό τρόπο, όπως για παράδειγμα σε μια επαγγελματική συνομιλία ή στις πρώτες φάσεις μιας νέας αισθηματικής κατάστασης.
Πώς να το ξεπερνάς: Από τη φύση σου δεν είσαι ντροπαλός, αλλά η υπερβολική σου παρορμητικότητα κάνει τους άλλους να μη νιώθουν άνετα. Μάθε να ακούς, προσέχοντας τα σήματα που σου δείχνουν πότε μια κάποια επιφύλαξη είναι προτιμότερη από μια άκαιρη «εφόρμηση».

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου