Από το Blogger.
RSS

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ?

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Γενικά

Η αρχή του μήνα είναι για εσάς κάπως επίφοβη, καθώς με το καλημέρα σας, ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει πως ο μήνας μπαίνει δυναμικά και με προδιάθεση να μας δώσει να καταλάβουμε, πως ως ενήλικες, κάποια στιγμή οφείλουμε να πάρουμε σοβαρά τον εαυτό μας και τον κόσμο.  Και καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 22, ημέρα της Πανσελήνου και εισόδου του Ήλιου στο ζώδιο σας, για κάθε σφάλμα που θα κάνετε, θα χάνετε «δυο πόντους». Αφήστε στην άκρη το «Εγώ» και, κυρίως κατά τα μέσα του μήνα, εστιαστείτε στο εμείς. Πόσο μάλλον μετά τις 22, που η πανσέληνος θα γίνει με την Σελήνη στον Υδροχόο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σας θα δοκιμαστούν και μαζί με αυτά, η πραγματική, ειλικρινής στάση σας, απέναντι στην αγάπη. Ρωτήστε τον σύντροφο σας γύρω στις 8 του μήνα, τι ακριβώς του λείπει, και προσπαθήστε να του το προσφέρετε. Οι ελεύθεροι, κρατήστε στο  νου σας ημερομηνίες όπως, από 12 έως 27 του μήνα, καθώς αν έχετε μια αληθινή αγάπη μέσα στη σκέψη και την καρδιά σας, εκτός από τις ημερομηνίες 15 με 17, οι υπόλοιπες προβλέπονται φιλικές για το ποθούμενο σας. Να θυμάστε όμως, ο Ερμής παραμένει ανάδρομος έως τις 22…Μετά βέβαια, αλλάζει ξανά το σκηνικό, καθώς αρχίζουν τα γενέθλια σας…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Από τις 12 έως σχεδόν το τέλος του μήνα, ο Δίας από τον Καρκίνο, θα σχηματίσει όψη μεγάλου τριγώνου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και για όλο αυτό το διάστημα θα κληθείτε να φανείτε αξιόπιστοι απέναντι σε προηγούμενες επαγγελματικές σας υποσχέσεις. Συμφωνίες που κάνατε μετά τις 26 Ιουνίου, ίσως σας «τραβήξουν» το μανίκι, προσμένοντας από εσάς να ασχοληθείτε αρκετά μαζί τους. Κάντε «κράττει» τις μηχανές, και καθώς ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται, για όσο ο Ήλιος θα βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Καρκίνου, καθυστερήστε να βάλετε υπογραφές και να ορίσετε ημερομηνίες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου