Από το Blogger.
RSS

ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ?

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10


Γενικά

Ο Ιούλιος, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία έως τις 22 του μήνα, δεν θα σας επιτρέψει να επιφέρετε εύκολα ισορροπίες σε καταστάσεις και γεγονότα που σας αφορούν. Εντούτοις, αν αποφύγετε να φερθείτε με ψυχρότητα, εκεί που οι άλλοι περιμένουν πολλά από εσάς, θα διαπιστώσετε ευχάριστα, πως δεν χρειάζεται να αγωνιστείτε, ώστε να φέρετε καλά αποτελέσματα. Η νέα Σελήνη στις 8 του μήνα θα σας μεταφέρει σαφώς μια εσωτερική πίεση, η οποία όμως, μπορεί να ξεπεραστεί αν επιστρατεύσετε την εκλεπτυσμένη σας φύση. Αντιθέτως, μια τάση έπαρσης ή τάση αδιαφορίας από μέρους σας, μπορεί να γυρίσει εναντίον σας, μετά τις 22 του Ιουλίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αρχή του μήνα θα ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς, καθώς μάλλον δεν διατίθεστε να βοηθήσετε και τόσο, ώστε να εξομαλυνθούν, προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας. Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα απαιτηθεί από μέρους σας, να ρυθμίσετε τα της σχέσης σας, όχι μονόπλευρα προς το μέρος σας,  αλλά και προς το μέρος του συντρόφου σας. Όσοι από την άλλη, βιώνετε την ζωή του «Οσίου Ζυγού» μέσα σε μια σχέση, -γιατί είστε πολλοί η αλήθεια είναι-, κρατήστε το κεφάλι ψηλά. Φιλτράρετε τις προτροπές που ακολουθείτε. Η αγάπη είναι πρωτίστως, αίσθηση ελευθερίας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα τοποθετήσουν εμπόδια μπροστά στις προσπάθειες σας, όμως ο σκοπός δεν είναι η ταλαιπωρία, αλλά η δική σας εστίαση προσοχής. Το πρώτο δεκαήμερο, θα σας διδάξει την αυτοσυγκέντρωση, καθώς η έλλειψη της θα σας αναγκάζει, να κάνετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, ως να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν είναι πιο εύκολο να φανείτε αποφασιστικοί; Κατά τα μέσα του μήνα, το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα, θα ευνοήσει όλους εκείνους, που δεν θα επαναπαυθούν. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, επιφυλάσσουν ένα τελευταίο μάθημα για εσάς, καθώς μετά τις  28, θα κληθείτε να αποδείξετε πως η συμπεριφορά σας δεν παρέμεινε παρορμητική, και κυρίως, ότι αρχής εξ’ αρχής, δεν θέσατε εφήμερους στόχους.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου