Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ένα κόσμο όπου ακούγεται εκείνος που στριγγλίζει δυνατότερα, ο Υδροχόος με την ευγένεια και με τις πρωτότυπες ιδέες του, μοιάζει να έχει έρθει από άλλο πλανήτη. Κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο σε επαγγελματικούς χώρους, όπου η ευγένεια περνιέται για δειλία και η πρωτοτυπία για ανοησία. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, δεν δυσκολεύεσαι να δημιουργείς αμέσως επαφή με τους άλλους, αλλά κάτω από την επιφανειακή σου άνεση και ανεμελιά κρύβεται ένας χαρακτήρας αντιφατικός και κατά βάση συνεσταλμένος. Μπορεί να σε κατηγορούν ότι ζεις εκτός τόπου και χρόνου. Θυμήσου όμως ότι οι άνθρωποι που δεν συντονίζονται με την εποχή τους, είναι εκείνοι που βλέπουν μακρύτερα στο μέλλον.
Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο: Με τη θέση του στον γενέθλιο χάρτη σε αυτό το ζώδιο, ο πλανήτης της νόησης διαχωρίζει τον λογικό από τον διαισθητικό νου και εντείνει ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια του ατόμου.
Πώς να το ξεπερνάς: Η ντροπαλότητά σου ενισχύεται από το στρες και από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Όταν η γλώσσα σου «δένεται» και δεν ακολουθεί τη σκέψη σου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις μια συζήτηση, είναι καιρός να υιοθετήσεις μερικές συνήθειες που θα σε ηρεμούν, όπως η χαλάρωση και οι ευχάριστες απασχολήσεις.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου