Από το Blogger.
RSS

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ?

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Γενικά

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα σας δοκιμάσει αρκετά. Βοηθείστε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος να φέρουν σε πέρας τους στόχους τους και κανονίστε να ξεμπερδεύετε με υποθέσεις που σας ρίχνουν ψυχολογικά. Έως την νέα Σελήνη στις 8 του μηνός, φυλάξτε το ημερολόγιο, που τυχόν κρατάτε, σε εμφανή χώρο και φροντίστε να το συμβουλεύεστε σε καθημερινή βάση. Θα σας κρατήσει σε επαφή με τους στόχους σας. Κατά τα μέσα του μήνα, οραματιστείτε αλλά μην μαρτυρήσετε ούτε στον εαυτό σας, και έως τις 22 που ευθυδρομεί ο κυβερνήτης σας, αρνηθείτε να συμπορευτείτε με ότι σας ξενίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές απογοητεύσεις είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνιση τους κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, οπότε φροντίστε να μην επενδύσετε, ειδικά σε έρωτες που εμφανίστηκαν μετά τις 26 Ιουνίου. Αν πάλι ο έρωτας σας βρήκε κατόπιν, μετά τις 9 του μήνα αναζητήσετε αλήθειες και ανασκαλίστε παρελθόντα. Προσέξτε όμως, καθώς όλοι έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν ζωή…αυτό μάλιστα, -συγκεκριμένα για εσάς τους Παρθένους-, αποτελεί μάθημα εξέλιξης αν το δεχθείτε ως γεγονός. Περιμένετε ως την πανσέληνο της 22ης του μήνα, και έκτοτε χωρίς προσκολλήσεις, αντιμετωπίστε τον έρωτα όπως του αρμόζει και όχι όπως επιτρέπετε στον εαυτό σας!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σφιχτά θα κυλήσουν οι πρώτες ημέρες του μήνα στα εργασιακά σας.  Η όψη ενάμισι τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, όντας ανάδρομοι και οι δυο, θα φρενάρει κάθε προσπάθεια που σκοπεύετε να κάνετε, αν δεν υπάρχει μέσα σας, ένα δημιουργικό, μακρόπνοο σχέδιο. Η νέα Σελήνη στις 8 του μήνα, θα σας δώσει νέες ιδέες, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Κρόνος, ευθυδρομεί μια μέρα μετά. Σταθεροποίηση λοιπόν για εσάς, μπορεί να έρθει σε τομείς που έχετε φροντίσει να διασφαλίσετε την καλή λειτουργία τους. Η πανσέληνος στις 22, ημερομηνία που παράλληλα, ευθυδρομεί ο κυβερνήτης σας, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Έτσι, όπου άνοιξε καθένας πανιά, εκεί θα τον βγάλει ο άνεμος, της αλλαγής της καθημερινότητας…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου