Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διπλή φύση του Κενταύρου, μισή ανθρώπινη και μισή ζωώδης, αντανακλάται στην προσωπικότητα του Τοξότη και τον κάνει να ταλαντεύεται ανάμεσα στη λογική και στο ένστικτο, κι ανάμεσα στην εξωστρέφεια και στο «κλείσιμο». Αν είσαι Τοξότης, στα επαγγελματικά έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και ανταγωνιστικές τάσεις που δεν σε κατατάσσουν με τίποτα στα ντροπαλά άτομα. Οι οργανωτικές σου ικανότητες σου δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο εργασιακό περιβάλλον, όπου χαίρεις ιδιαίτερης εκτίμησης. Όταν όμως ερωτεύεσαι αποσυντονίζεσαι και παρασύρεσαι από τα σκαμπανεβάσματα του πάθους σου. Έτσι μπορεί να σου εμφανιστούν αναστολές που δεν είχες πριν ή να βρεθείς μπλεγμένος σε ονειρικές καταστάσεις, στις οποίες δεν πιστεύεις κατά βάθος.
Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη: Αν ο πλανήτης της επικοινωνίας είναι ανάδρομος στον αστρολογικό σου χάρτη, εντείνει τη ντροπαλότητά σου. Παράλληλα σε κάνει ευέξαπτο και ικανό να τσακωθείς ακόμα και για τα πιο ασήμαντα ζητήματα.
Πώς να το ξεπερνάς: Το συχνό χαμόγελο και η κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων σε κάνουν να δείχνεις άνετος, αλλά δεν αντιστοιχούν πάντα σε μια εσωτερική σιγουριά. Για να σπάσεις τον πάγο σε ένα καινούργιο περιβάλλον δοκίμασε να ακούς περισσότερο τους άλλους, αντί να τους πιάνεις μονότερμα με τα δικά σου ζητήματα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου