Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ??

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ευμετάβλητος συναισθηματισμός του Ιχθύ του δημιουργεί διάφορα προβλήματα ανασφάλειας. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, χρειάζεσαι διαρκώς ενθάρρυνση και προτιμάς να αφήνεσαι στη ροή των πραγμάτων αντί να το παλεύεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, είναι σε έξαρση στο ζώδιο σου, αλλά τελικά αντί να σου δώσει ώθηση , σου αφαιρεί την πρωτοβουλία, κάνοντάς σε να επαναλαμβάνεις διαρκώς τα ίδια σου τα βήματα. Έχεις μεγάλη ικανότητα να πιάνεις τις διαθέσεις των άλλων, όμως στην πρώτη αντιξοότητα αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι κάτω από ένα γιγαντιαίο μεγεθυντικό φακό, όπου οι άλλοι παρακολουθούν και κρίνουν την κάθε σου κίνηση.
Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς: Όταν σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο ο πλανήτης της λογικής εμφανίζεται με ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των ονειροπόλων, το αποτέλεσμα είναι οι εσωτερικές συγκρούσεις του ατόμου να μετατρέπονται σε μια δειλία που μπορεί να καταλήξει σε μόνιμη κατάσταση.
Πώς να το ξεπερνάς: Η ντροπαλότητά σου δημιουργείται από συναισθήματα κατωτερότητας που δεν έχουν ξεπεραστεί εντελώς. Αντί να παριστάνεις την αθώα και ονειροπαρμένη Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ακολούθησε τη συμβουλή του Δία, που δίνει έμφαση στην αισιοδοξία και έχει τη δύναμη να μετατρέπει τα όνειρα σε πραγματικότητα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου