Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν Σκορπιός έχεις απόλυτη συναίσθηση της κάπως επιθετικής γοητείας σου και χρησιμοποιείς την ντροπαλότητα σαν όπλο για να γοητεύεις. Και το παιχνίδι συχνά πετυχαίνει, γιατί ο μαγνητισμός σου, που ελκύει και ταυτόχρονα τρομάζει, μετριάζεται έτσι με μια τρυφερότητα που κάνει πιο εύκολες τις πρώτες φάσεις μιας ερωτικής σχέσης. Στη δουλειά όμως φοράς τη μάσκα της επιφυλακτικότητας για να ξεπεράσεις δύσκολες καταστάσεις που δεν σηκώνουν ανοιχτή σύγκρουση. Αλλά πίσω από τη μάσκα μπορεί να σε κυριεύουν οι αρνητικές σκέψεις και τότε φοράς τη σκληρή πανοπλία του Σκορπιού, μέσα στην οποία κρύβεις πικρία γεμάτη δηλητήριο.
Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό: Με μια τέτοια εικόνα στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, έχεις σιδερένια αυτοπειθαρχία και ανυποχώρητη αποφασιστικότητα στο να υπερασπίζεσαι και να περνάς στους άλλους τις απόψεις σου, πράγμα που μόνο ντροπαλοσύνη δεν δείχνει.
Πώς να το ξεπερνάς: Δεν σου είναι δύσκολο να σπας επιδέξια τον πάγο στις επαφές σου με τους άλλους, καθώς προσέχεις πάντα να μην κάνεις γκάφες και να μην πληγώνεις τον κόσμο (τουλάχιστον όχι από αδεξιότητα). Αν χρησιμοποιείς και μια λεπτή ειρωνεία, που όμως να μη γίνεται προσβλητική, μπορείς να το πετυχαίνεις ακόμα καλύτερα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου