Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαν Δίδυμος συνήθως αντιμετωπίζεις με άνεση ακόμα και τις πιο πολύπλοκες καταστάσεις, όμως μερικές φορές έχεις μια αίσθηση ότι μπλοκάρεσαι και φοβάσαι πως δεν γίνεσαι κατανοητός στους άλλους. Και ο φταίχτης είναι ο Ερμής, ο θεός της ευγλωττίας που, ενώ σε κάνει τον καλύτερο συνομιλητή του ζωδιακού, σε αυτή την περίπτωση δείχνει την αρνητική του πλευρά, αφαιρώντας σου το θάρρος να εξηγήσεις τις θέσεις σου με σαφήνεια και συνοχή. Έτσι μιλάς υπερβολικά ή καθόλου, χωρίς να εκφράζεις εκείνο που πραγματικά σκέφτεσαι. Ευτυχώς σε βοηθά το χιούμορ σου που αποφορτίζει την κατάσταση. Γελάς ο ίδιος με τον εαυτό σου, τον αμφισβητείς, ακούς τις γνώμες των άλλων και ξεπερνάς τον σκόπελο της ασυνεννοησίας.
Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους: Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο που κυβερνά, στις φάσεις της κοινωνικής αμηχανίας σε κάνει να μπερδεύεις τις ιδέες σου και μετατρέπει την ανάλαφρη ειρωνεία σου σε ανοιχτό σαρκασμό. Και τότε οι άλλοι πραγματικά δεν σε καταλαβαίνουν.
Πώς να το ξεπερνάς: Αν φοβάσαι μήπως μπλοκαριστείς στη διάρκεια μιας εξέτασης ή μιας σημαντικής επαγγελματικής συνομιλίας, να θυμάσαι πως για να σε εκτιμήσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα να εκτιμάς εσύ τον εαυτό σου. Έχεις πολλά χαρίσματα και φρόντισε να μην τα ξεχνάς σε στιγμές… πανικού.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου