Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι Ζυγός, η συμβιβαστική συμπεριφορά σου και η τάση να αποφεύγεις τις συγκρούσεις μπορούν να σε κάνουν να φανείς πιο ντροπαλός απ’ ό,τι είσαι. Η αλήθεια είναι ότι συχνά μπροστά σε καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις έχεις μια αμηχανία. Αλλά αν ξεπεράσεις την αρχική αβεβαιότητα, δεν δυσκολεύεσαι να εναρμονιστείς με το περιβάλλον. Εξαιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας σου, καμιά φορά έχεις την αίσθηση ότι ο κόσμος συνωμοτεί εναντίον σου. Στη δουλειά δεν προβάλλεις διεκδικητικές τάσεις, αν όμως πάνε να σου βάλουν τρικλοποδιά, ξέρεις να… δείχνεις τα δόντια σου. Στα αισθηματικά φτάνεις αμέσως στην καρδιά του προβλήματος και το λύνεις γρήγορα και ανώδυνα, χωρίς να χάσεις την ηρεμία σου.
Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό: Αν γεννήθηκες με ανάδρομο τον πλανήτη της επικοινωνίας σε αυτό το ζώδιο, έχεις έντονη την τάση περισσότερο να ακούς τους άλλους παρά να μιλάς, πράγμα που ίσως σε κάνει να φαίνεσαι αρχικά στους άλλους κάπως «μαζεμένος». Έχεις όμως και το πολύτιμο χάρισμα να δίνεις συνετές συμβουλές.
Πώς να το ξεπερνάς: Οι ανοιχτές αντιπαραθέσεις δεν κάνουν για σένα. Μόλις ακούς… σαματά, παθαίνεις αυτομάτως μπλοκάρισμα. Εκτίμησε τις καλές πλευρές της δειλίας σου και φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με τη διπλωματικότητα που διαθέτεις από τη φύση σου.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου