Από το Blogger.
RSS

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ?

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Γενικά

Κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα, δοκιμάστε τις αντοχές σας απέναντι στην πραότητα. Ίσως κληθείτε να αντεπεξέλθετε απέναντι σε καταστάσεις που σας φαίνονται ενοχλητικές, όμως παράλληλα, τους αναγνωρίζετε μια κάποια χρησιμότητα. Η δύσκολη όψη που θα σχηματίσει  ο κυβερνήτης σας με την Σελήνη στις αρχές του μήνα, θα σας δυσκολέψει να κατανοήσετε τις αιτίες των πραγμάτων.  Κατά τα μέσα, αφήστε τους ρυθμούς να πέσουν, ας πούμε από τις 15 έως τις 17, και ανασυγκροτηθείτε. Πολύ σημαντική ημερομηνία η 22η του Ιουλίου, καθώς είναι ημέρα πανσελήνου, με τον Ερμή να γυρίζει σε ευθύδρομη πορεία, και τον Άρη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία. Αποφύγετε τις τρέλες, όμως προετοιμαστείτε για κάτι πολύ καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σας, κατά τις αρχές του μήνα θα μπουν ίσως σε δεύτερη μοίρα, καθώς κυρίως ζητήματα οικογένειας, σας καλούν να ανταπεξέλθετε. Όσο ο μήνας προχωράει και κυρίως στις 9 που ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή, εκεί μαζευτείτε και μην περιμένετε πολλά. Ο σύντροφος σας εξάλλου, μπορεί να έχει άλλη γνώμη. Γύρω στις 12, φροντίστε μήπως ξαφνικά, αλλάξετε γνώμη για το πώς θέλετε να μοιάζει η σχέση σας. Οι ελεύθεροι, δεν θα πρότεινα μια τέτοια μέρα να κυνηγήσετε τον έρωτα. Κοντά στις 20, ξαφνικές αλλαγές θα συμβούν από μόνες τους, όμως προσέξτε, μήπως «πάτε για μαλλί και βρεθείτε κουρεμένοι».

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Μέχρι τις 22 που θα είναι ανάδρομος ο Ερμής, καλό θα είναι να είστε πολύ μετρημένοι στα εργασιακά σας. Πόσο μάλλον που ο Κρόνος ευθυδρομεί στις 9 του μήνα και θα εμφανίζει σφάλματα που έγιναν από απροσεξία ή βιασύνη. Τουλάχιστον όσον αφορά το δικό σας ζώδιο. Μετά την Πανσέληνο, που γίνεται  επίσης στις 22, δημιουργήστε νέους προγραμματισμούς. Επανεξετάστε τα σχέδια σας και μιλήστε εκ νέου, με τους συνεργάτες σας. Το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα από τις 12-13 έως σχεδόν το τέλος του μήνα, θα σας υποστηρίξει πολύ, αν φανείτε συνεπείς οι ίδιοι.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου