Από το Blogger.
RSS

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ?

ΔΙΔΥΜΟΣ 21/5-21/6

Γενικά

Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο μέχρι τις 22 του Ιουλίου, νομίζω πως είστε εκείνοι που ακούτε τα περισσότερα. Κατά τις τρεις πρώτες ημέρες του μήνα, αποφύγετε να πάρετε απόλυτες θέσεις. Φανείτε διαλλακτικοί. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο, αξιοποιήστε την εξυπνάδα που διακρίνει τους Διδύμους, ώστε να διαχωρίσετε πότε πρέπει να εμπιστεύεστε και πότε να αμφισβητείτε την ίδια σας την κρίση. Από τις 12 του μήνα, το μεγάλο τρίγωνο Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα, τους αφορά όλους. Έτσι, φροντίστε να βρεθείτε από την πλευρά εκείνων που επέδειξαν υπευθυνότητα και πήραν τα εύσημα στο τέλος. Η Πανσέληνος στις 22, ημέρα που ευθυδρομεί ο κυβερνήτης σας, θα σας προσφέρει νέο έναυσμα. Ετοιμαστείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αρχή του μήνα δεν έχει και πολλά να προσφέρει στα ερωτικά σας, οπότε τουλάχιστον διατηρήστε τα κεκτημένα σας και μην βγείτε από το πρώτο δεκαήμερο με απώλειες. Η περίοδος που ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι γενικώς θετική για εσάς, όμως καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν εκτιμά τις καταστάσεις έτσι ακριβώς, καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι και να μην αφήσετε πράγματα στην τύχη. Μετά τα μέσα του μήνα, πολλοί θα διαισθανθείτε την εδραίωση της σχέσης σας, όμως μόνον μετά τις 22, θα…μιλήσουμε σοβαρά. Η πανσέληνος του Ιουλίου την ίδια ημέρα, θεωρώ ότι θα σας δώσει θετικά σημάδια, αν όμως δεν έχετε προνοήσει, το τέλος του μήνα ίσως σας επιφυλάξει εκπλήξεις…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Τα οικονομικά σας, περιμένουν την ευθυδρόμηση του Ερμή για να εκδηλωθούν και να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Από τις 3 του μήνα και περίπου έως τις 8, ίσως αισθανθείτε πως όλα συμβαίνουν ανάποδα. Κάντε λοιπόν κι εσείς το ίδιο. Φερθείτε ανάποδα.  Αντί να προσπαθείτε άσκοπα, μάθετε να περιμένετε στωικά. Από τις 12, το μεγάλο τρίγωνο θα ωφελήσει πολύ εκείνους που επιδεικνύουν ωριμότητα στις αποφάσεις τους, και θα ενισχύσει, όχι απαραίτητα οικονομικά, εκείνους που έκαναν από νωρίς τις κατάλληλες συμφωνίες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου