Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τον Παρθένο η ντροπαλότητα είναι απόρροια της προσπάθειας να αποφύγει τα απερίσκεπτα βήματα και να προγραμματίζει λεπτομερειακά τις κινήσεις του. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, είσαι αξιόπιστος, σοβαρός, αλλά πάντα στην… τσίτα, προσπαθώντας να ξεπερνάς τον εαυτό σου, και «κολλημένος» με την αποτελεσματικότητα και την αίσθηση καθήκοντος. Και όλα αυτά προδίνουν μια βαθιά ανασφάλεια που εκφράζεται με τη μορφή της επιφυλακτικότητας και της διστακτικότητας, έτσι που συχνά περνιέται και για δειλία. Και στον έρωτα και στα επαγγελματικά, συχνά χάνεις ευκαιρίες γιατί ψειρίζεις τα πράγματα, καθώς δεν εμπιστεύεσαι τις ικανότητές σου. Η εξυπνάδα σου, που ξεπερνά το μέσο όρο, είναι η δύναμη αλλά και ο περιορισμός σου.
Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο: Όταν ο κυβερνήτης της Παρθένου βρίσκεται στο ίδιο το ζώδιό του σε ανάδρομη πορεία, εντείνει τη νοητική δραστηριότητα και οξύνει τη διαύγεια της κριτικής. Δυστυχώς όμως αυτό το γενέθλιο αστρολογικό χαρακτηριστικό έχει ως αποτέλεσμα να εντείνεται και ο φόβος του ατόμου μήπως δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.
Πώς να το ξεπερνάς: Περιόρισε τις εμμονές της τελειομανίας σου, επίτρεψε στον εαυτό σου να κάνει και μερικά λάθη πού και πού και προπαντός αντιμετώπισε τη ζωή με πολλά χαμόγελα. Να θυμάσαι ότι η ευτυχία δεν συμπαθεί καθόλου τους δειλούς.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου