Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΛΕΩΝ

Αν είσαι Λέων σε χαρακτηρίζει η ζωντάνια, η ενεργητικότητα, η περηφάνια και η σιγουριά πως σε όλες τις μάχες της καθημερινότητας, όπου ρίχνεσαι χωρίς δισταγμό, θα τα καταφέρεις. Βάζεις σε ό,τι κάνεις την ισχυρή θέληση και δίνεις την εικόνα του γεννημένου νικητή. Αλλά δεν έχουν πάντα οι ερωτικές και επαγγελματικές σου μάχες την επιθυμητή έκβαση και αυτό σε οδηγεί καμιά φορά σε βαθιά… υπαρξιακή κρίση, μια και ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να περιορίζεσαι σε δευτερεύοντες ρόλους. Δεν είναι εύκολο να κρατιέσαι στο ύψος της φιλοδοξίας σου, αλλά τουλάχιστον διατηρείς πάντα την αφ’ υψηλού ανεμελιά που σίγουρα δεν σε κατατάσσει στους ντροπαλούς ανθρώπους.
Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα: Όταν ο πλανήτης αυτός που χαρακτηρίζει την εξωστρέφεια κινείται ανάποδα στο εν λόγω ζώδιο, κάνει την αισθηματική σου ζωή μια αληθινή θεατρική σκηνή όπου θέλεις να επιδεικνύεσαι, και ταυτόχρονα από μέσα σου βαθμολογείς τον εαυτό σου για τις επιδόσεις, τα χαρίσματα και τα ψεγάδια σου.
Πώς να το ξεπερνάς: Δεν κομπλάρεις ποτέ, αλλά από την άλλη πλευρά μερικές φορές μιλάς απερίσκεπτα και πληγώνεις τους άλλους. Όμως έχεις ταλέντο να καλύπτεις μια γκάφα σου, έτσι που στο τέλος να βγαίνεις πάντα από πάνω και κανείς να μην τολμάει να… σου την πει.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου