Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι Ταύρος, η δειλία σου εντοπίζεται συχνά στο αισθηματικό πεδίο. Όταν μετά από διάφορες επιπόλαιες περιπέτειες αισθάνεσαι ότι βρήκες τον μεγάλο έρωτα, αμέσως σε πιάνουν οι ντροπές σου. Φταίει η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σου, που μπροστά στα δυνατά και αυθεντικά συναισθήματα βγάζει όλη τη σεμνοτυφία της, κάνοντάς σε να χάνεις τη σιγουριά σου. Και ακριβώς εσύ που φημίζεσαι για τη γοητεία σου, καταλήγεις να συμπεριφέρεσαι με την αδεξιότητα του Γούντι Άλεν στις κωμωδίες του, σε αρσενική ή θηλυκή έκδοση ανάλογα με το φύλο σου. Συνήθως όμως καταφέρνεις να διασώζεις την κατάσταση, έτσι που να μην βάλεις σε κίνδυνο τον καινούργιο έρωτά σου.
Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο: Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στις… αναποδιές του σε αυτό το ζώδιο, σε κάνει να μπερδεύεις τις ιδέες σου, σου δένει τη γλώσσα και σε σαμποτάρει ανελέητα, αν πρέπει να μιλήσεις μπροστά σε κοινό ή σε ένα και μοναδικό αλλά απίστευτα σημαντικό για σένα άτομο.
Πώς να το ξεπερνάς: Με τον παραδοσιακό τρόπο. Άσε να μιλήσουν οι κλασικές χειρονομίες που δείχνουν το ενδιαφέρον σου, λουλούδια, σοκολατάκια, γεύματα σε ρομαντική ατμόσφαιρα. Η Αφροδίτη θα σου δώσει τις κατάλληλες εμπνεύσεις ώστε να πεις τα σωστά πράγματα στην κατάλληλη στιγμή.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου