Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως σπάνια παίρνει άριστα στην κοινωνικότητα, όμως η αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τους άλλους σε κάνει να φαίνεσαι κάθε άλλο παρά ντροπαλός. Χάρη στην ήρεμη συμπεριφορά σου, δείχνεις μια αυτοπεποίθηση ακλόνητη σαν βράχο. Η επαγγελματική επιτυχία είναι το σημείο αναφοράς της ύπαρξής σου, αλλά πίσω από την ψυχρή αναλυτικότητα με την οποία σχεδιάζεις τις κινήσεις σου, κρύβεται μια αίσθηση ανασφάλειας. Είσαι συγκρατημένος στις προσωπικές σου σχέσεις και η δυσκολία να εκδηλώνεσαι συναισθηματικά δυσχεραίνει την ερωτική σου ζωή. Με τους φίλους όμως η αυτοσυγκράτηση στα συναισθήματά σου δεν χαλάει την εικόνα σου της τιμιότητας και της αφοσίωσης, που κάνουν τη φιλία σου πολύτιμη.
Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω: Όταν σε έναν γενέθλιο χάρτη ο Ερμής εμφανίζεται με ανάδρομη πορεία σε αυτό το τόσο συγκρατημένο ζώδιο, καταλήγει να του τονίσει τα όποια θέματα έχει με την κοινωνικότητά του.
Πώς να το ξεπερνάς: Όταν σε πιάνει η αντικοινωνικότητά σου, γίνεσαι τόσο απόμακρος που μπορεί και να περάσεις εντελώς απαρατήρητος. Για να κάνεις επαφή με καινούργια άτομα, δες σαν μια πρόκληση το να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να συστηθείς. Και επιδίωξε να μάθεις τα ονόματα όλων στον χώρο και να ανταλλάξεις μερικές τυπικές κουβέντες με τον καθένα τους.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου