Από το Blogger.
RSS

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ?

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/9

Γενικά

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα δοκιμάσει να σας στριμώξει, όμως κανείς δεν ξεγλιστρά καλύτερα από έναν Σκορπιό όταν έρχονται τα δύσκολα. Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας θα κάνει κατά την πρώτη εβδομάδα όψη αντίθεσης με τον Ήλιο, οπότε δώστε λίγη προσοχή παραπάνω σε βιολογικά θέματα, όπως και σε θέματα εργασίας. Στις 20 του μήνα, στο μεγάλο τρίγωνο μεταξύ των, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα, εμπλέκεται ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, ο Άρης, οπότε προσέξτε τις βιαστικές αποφάσεις. Μπορεί να αποβούν υπερβολικά ανώφελες μετά τις 22, που ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, οι άνδρες, δώστε μεγάλη προσοχή σε «θέματα» γυναικών, καθώς μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι απέναντι τους. Εκτός, και αν έχετε προνοήσει, να βρίσκεστε ήδη δίπλα τους πριν το σας ζητήσουν. Οι έχοντες αλλάξει όρκους, αξιοποιήστε την 8η του μήνα για να εστιάσετε στα, της οικογένειας, που τυχόν έχετε δημιουργήσει με τον σύντροφο σας. Κατά τα μέσα του μήνα, ελεύθερους και δεσμευμένους, το μεγάλο  τρίγωνο ανάμεσα στον Δία τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο με τον τελευταίο ευθύδρομο στο ζώδιο σας, θα σας στρέψει την προσοχή, σε σοβαρές αποφάσεις.  Στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα στις 20-23 Ιουλίου, αποφύγετε να δεσμευτείτε από ενθουσιασμό, καθώς το τέλος του μήνα μπορεί να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα με άβολο τρόπο.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Οι  πρώτες ημέρες του μήνα δεν ευνοούν και τόσο τα εργασιακά σας, καθώς ο μοντέρνος κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας, με το καλημέρα σας, θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει πως, για λόγους που ίσως δεν μπορείτε να εξηγήσετε,  οι εργασίες σας μένουν πίσω ή ίσως διακόπτονται από αιτίες στις οποίες δεν μπορείτε να επέμβετε. Το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ των, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα, με την συμβολή του Άρη στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα σας συνδράμουν υπό την προϋπόθεση να μην βιαστείτε να αξιοποιήσετε προτάσεις που θα σας γίνουν. Σπεύδετε βραδέως, τουλάχιστον έως τις 22…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου