Από το Blogger.
RSS

ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ???

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι συμπεριφέρονται με ευγένεια στους τρόπους, σεβασμό προς τους άλλους και έλλειψη επιθετικότητας, με αποτέλεσμα συχνά αυτά τα χαρίσματα να τους κάνουν να περνιούνται τους πιο ντροπαλούς του ζωδιακού. Παρόλα αυτά, αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, ξέρεις καλά ότι η συστολή είναι μια μάσκα που κρύβει ένα χαρακτήρα αποφασιστικό, που δύσκολα επηρεάζεται και συχνά γίνεται δηκτικός. Τα χαρακτηριστικά σου αυτά, πολύ χρήσιμα στον επαγγελματικό στίβο, ατονούν όταν πρόκειται για αισθηματικά ζητήματα. Εδώ, η μεταβλητότητα της Σελήνης κάνει να εναλλάσσονται μέσα σου παροδικές κρίσεις ντροπαλότητας με μεγάλες φάσεις ηρεμίας. Αν συναντήσεις έναν μεγάλο έρωτα δυσκολεύεσαι να βγεις από το καβούκι σου, γιατί δεν έχεις αυτοπεποίθηση ως προς τη γοητεία σου.
Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο: Αν ο πλανήτης που εκπροσωπεί τον πολυμήχανο θεό της μυθολογίας έχει τις… στραβές του σε αυτό το ζώδιο, επιδρά στον γενέθλιο χάρτη κάνοντας το άτομο να αποθαρρύνεται στην πρώτη δυσκολία και να εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια να κατακτήσει το αντικείμενο της επιθυμίας του.
Πώς να το ξεπερνάς: Κάθε φορά που δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, να θυμάσαι ότι η δειλία δεν είναι αρρώστια, αλλά ένας από τους πολλούς τρόπους να στέκεται κανείς στον κόσμο. Να επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου πως ό,τι κάνεις και όπως το κάνεις, είναι «καλώς καμωμένο».

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου