Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Η εμπειρία της απομόνωσης δεν είναι παρά η απομόνωση της εμπειρίας.»

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Πήλιο, Σπέτσες, Κουφονήσια.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Ομαδική διαφυγή με φίλους. Προτίμηση στα χλιαρά beach party με φωτιές και συζητήσεις μέχρι το ξημέρωμα.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Ανταλλάξτε απόψεις για μυστικιστικές εμπειρίες, για τη μουσική, την οικολογία. Κάντε την πρώτη κίνηση και σύντομα θα σας ακολουθήσει σε ένα παιχνίδι ερωτισμού.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Συνήθως δεν είναι δύσκολο να «ανάψετε» τους Διδύμους, αλλά το να κρατήσετε τη φλόγα «ζωντανή» είναι μια «άλλη υπόθεση». Όχι ότι έχουν την τάση να σβήνουν, αλλά «εκσφενδονίζονται» προς όλες τις κατευθύνσεις, περισσότερο σαν λάβα ηφαιστείου και λιγότερο σαν πυρκαγιά.
Ο άνδρας Δίδυμος είναι συνήθως γοητευτικός και κοινωνικός. Ο δρόμος για την καρδιά του δεν περνάει από το στομάχι του αλλά από το μυαλό του, μέσα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Γι' αυτόν, το πνεύμα σας είναι το ίδιο ερωτικό όσο και οι καμπύλες του σώματός σας, Δεν τον ενοχλεί αν έχετε αφιερωθεί στην καριέρα σας ή αν δείχνετε ανεξάρτητη— το ίδιο είναι πιθανό να κάνει και εκείνος. Θα σας αντιμετωπίσει σαν μια πνευματική πρόκληση και θα προσπαθήσει να τα πάει καλύτερα στο δικό του πεδίο σαν σε ένα «παιχνίδι» γνώσεων και στρατηγικής.
Έχει την ευαίσθητη πλευρά του, σε πολλούς Διδύμους ωστόσο έχει δοθεί το παρατσούκλι του «άπιστου εραστή». Ας έχετε τον εαυτό σας προετοιμασμένο και αποφύγετε να «κρεμαστείτε» από πάνω του: η καταπίεση είναι δεδομένο ότι θα μειώσει το ζήλο του. Με τον Δίδυμο σας σίγουρα δε θα πλήξετε.
Διάσημοι σέξι Δίδυμοι: John Wayne, Bob Hope, John F. Kennedy, Clint Eastwood, Sir Laurence Olivier, Bob Dylan, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Νινιός, Γιάννης Αιβάζης, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Μαρτάκης.
Ταιριαστά ζώδια: Ζυγός, Λέων, Υδροχόος και Κριός.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου