Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θερμός οπαδός της περιπέτειας για την ίδια την περιπέτεια. Τον χαρακτηρίζει η έντονη ερωτική διάθεση που αποπνέει.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Γαύδος, Ελαφόνησος, Λήμνος, Ψαρά, Φούρνοι.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Μπορεί να είναι μόνος ή να ακολουθεί φιλικό ζευγάρι. Επίσης, αρκετά συχνά βρίσκεται μαζί με μεγάλη συντροφιά φίλων.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Από τη στιγμή που διασταυρωθούν οι ματιές σας, θα σας επιλέξει ο ίδιος ανάμεσα από δεκάδες πρόσωπα που μπορεί να σας περιστοιχίζουν. Έχει πάντα τις «κεραίες» του ανοικτές.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Το τρίτο ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος, «μαγεύεται» από τη λάμψη και την ομορφιά.
Ο άνδρας Υδροχόος φημίζεται όχι μόνο για την ερωτική του φλόγα αλλά και για την αιώνια φλόγα της αγάπης σε πανανθρώπινο επίπεδο. Αρκετά συχνά η αισθηματική φλόγα του Υδροχόου θέλει «προσάναμμα» -μπορεί να είναι πολύ απασχολημένος προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο ή να εκπληρώσει το οικολογικό του καθήκον!
Μπορείτε να τραβήξετε το ενδιαφέρον του με το να γίνετε ενδιαφέρουσα εσείς η ίδια: Ο Υδροχόος γοητεύεται από τα επιτεύγματα και από τις δυνατότητες, αλλά και από την αποφασιστικότητα για επιτυχία. Εκεί που πρέπει να προσέξετε όμως εάν το επίπεδο σας δεν είναι το ίδιο, είναι στα λόγια σας.
Έξυπνος και ανοιχτόμυαλος καθώς είναι, ο Υδροχόος στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί απ' ευθείας ανταγωνισμό από το σύντροφο του. Επιθυμεί ωστόσο διακαώς να έχει ειλικρίνεια, πρωτοτυπία και ανεξαρτησία μέσα στη σχέση σας.
Καθώς τα αισθήματά του έχουν σαν αφετηρία την φιλία, κρίνεται σκόπιμο, προτού πολιορκήσετε την καρδιά του, να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και τη φιλία του.
Διάσημοι σέξι Υδροχόοι: Humphrey Bogart,Paul Newman, Tom Selleck, Placido Domingo, Roger Vadim,Φαίδων Γεωργίτσης, Τραϊανός Δέλλας, Θανάσης Ευθυμιάδης.
Ταιριαστά ζώδια: Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης και Κριός.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου