Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιδίωξή του είναι να ζήσει τον έρωτα και την τρυφερότητα με όλες του τις αισθήσεις.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Κως, Ρόδος, Κύπρος, νησιά άγονης γραμμής.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Συνοδεύεται συχνά από ετερόκλητη παρέα, ίσως και από την επίσημη σχέση του. Έχει καλούς τρόπους και είναι πολύ γενναιόδωρος.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Φερθείτε του ευγενικά και αφήστε έναν άφατο ερωτισμό να πλανάται στον ορίζοντα. Θα κερδίσετε την καρδιά του αλλά και τα δώρα του!
Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του Νερού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν διαθέτει εσωτερική φλόγα που λάμπει ζωηρά. Αν και οι άνδρες Καρκίνοι αγαπούν το σπίτι, παραδόξως τους αρέσουν οι γυναίκες που πετυχαίνουν και σε τομείς έξω από αυτό.
Ο άνδρας Καρκίνος είναι ο σωστός «σύζυγος», που βοηθάει τη γυναίκα του στα πάντα: από τις δουλειές του σπιτιού, μέχρι το baby sitting. Ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη του ο Καρκίνος μπορεί να είναι υπερβολικά παρορμητικός ή τραχύς, είναι όμως πολύ ευαίσθητος συγχρόνως.
Η τρυφερότητα είναι αυτό που φουντώνει τη φλόγα του, μαζί με μια καλή αίσθηση του χιούμορ. Τον γοητεύει η ρομαντική εικόνα σας . Φροντίστε να είστε υπομονετική με τις «πεσμένες» διαθέσεις του -όταν δεν του έχει μείνει καμιά απολύτως αίσθηση του χιούμορ.
Η κυκλοθυμία του μπορεί να σας κουράσει, αξίζει όμως τον κόπο γι’ αυτόν τον αξιαγάπητο άνδρα.
Διάσημοι σέξι Καρκίνοι:Tom Cruise,Vittorio de Sica, Sylvester Stallone, Bill Cosby, Tom Hanks, Yul  Bryner,Harrison Ford,Απόστολος Γκλέτσος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Χρήστος Χολίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Ταιριαστά ζώδια: Σκορπιός, Ιχθύες, Ταύρος και Παρθένος.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου