Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΖΥΓΟΣ

Ξεχωρίζει για την αγάπη του για τη χλιδή, την πολυτέλεια. Αρκετά συχνά αποτελεί μέλος μιας ομάδας ανθρώπων.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Μύκονος, Κρήτη, κρουαζιέρα με σκάφος στο Ιόνιο.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Λειτουργεί μέσα σε group. Μάλλον θα τον συναντήσετε στη διάρκεια ξέφρενων καλοκαιρινών πάρτι.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Πιάστε κουβέντα μαζί του αφού πρώτα φροντίσετε να κλέψετε την παράσταση και γίνετε εσείς το επίκεντρο της παρέας του. Θα σας εντάξει αρχικά στην ομάδα και στη συνέχεια δεν θα αργήσει να σας ξεμοναχιάσει.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο άνδρας του ζωδίου του αέρα, του Ζυγού, κυβερνάται από την Αφροδίτη όπως και ο Ταύρος. Είναι πολύ ρομαντικός, αλλά είναι πολύ περισσότερο περιπετειώδης.
 Ο Ζυγός λατρεύει την ομορφιά σαν κάτι ιερό. Από τη στιγμή που θέλετε να «σπάσετε τον πάγο», θα είναι πολύ πιο εύκολο εάν είστε περιποιημένη και εμφανίσιμη.
Ο άνδρας Ζυγός προσέχει κάθε λεπτομέρεια επάνω σας και θα θαυμάσει σίγουρα το μακιγιάζ σας, το χτένισμά σας, ακόμα και τα accessories όπως οι γόβες, το τσαντάκι σας. Ποτέ δεν θα μάθετε τι ήταν ακριβώς αυτό που τον «μάγεψε» πάνω σας. Μπορεί να είναι τα μάτια σας, η φωνή σας (ο Ζυγός λιώνει στο άκουσμα μιας σέξι φωνής) ή ακόμα μια απλή κίνηση του χεριού σας. Μόλις ανάψει η φωτιά μπορεί να πάρει διαστάσεις καλοκαιρινής πυρκαγιάς σε δάσος.
Τα στοιχεία που διανθίζουν το φλερτ είναι ζωτικής σημασίας για τον Ζυγό: απαλή μουσική, χαμηλός φωτισμός, το σωστό άρωμα (γενικά ένα κράμα αθωότητας και σοφίας, όπως τα λουλούδια και ο μόσχος). Να θυμάστε ότι του αρέσει το καλομαγειρεμένο φαγητό: οι Ζυγοί στην πράξη απαιτούν ποιοτικά συστατικά, προσεκτικά συνδυασμένα, και, αν δεν είσαστε η δίδυμη αδελφή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, θα είναι κάτι περισσότερο από ευτυχισμένος να γευματίσει έξω.
Στην πρώτη σας διαφωνία, προσπαθήστε να τον αφήσετε να μιλήσει πρώτος. Έπειτα, όταν ηρεμήσει, παρουσιάστε την άποψη σας.
Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης όσο και της γοητείας.
Διάσημοι σέξι Ζυγοί: Julio Iglesias, Bruce Springsteen, Silvio Berlusconi, Michael Douglas, Christopher Reeve, Sting, Roger Moore, Νίκος Σεργιανόπουλος, Ζάχος Χατζηφωτίου, Πέτρος Φυσσούν, Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Κιμούλης, Αντώνης Καφετζόπουλος
Ταιριαστά ζώδια: Δίδυμοι, Υδροχόος, Λέων και Τοξότης.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου