Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Επιλέγει τις διακοπές «ρουτίνας» και τη λογική των μικρών αποδράσεων και των μεγάλων απολαύσεων.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Πάτμος, Μύκονος, Κέρκυρα.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Το πιο πιθανό είναι να συνοδεύεται από την επίσημη σχέση του και συνήθως αργεί να ανταποκριθεί σε νέες περιπέτειες.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Επίθεση κατά μέτωπο. Είναι ικανός να ζήσει το μεγάλο πάθος και κατά βάθος επιδιώκει την ανατροπή των δεδομένων, αρκεί να του το επιβάλλουν.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο Ταύρος ανήκει στο στοιχείο της Γης. 'Έχει και τις τέσσερις «οπλές» του γερά πατημένες στο έδαφος και η φωτιά του συχνά σιγοκαίει, μέχρις ότου έρθει το «μελτεμάκι» να τη φουντώσει. Ναι, του αρέσει το ήρεμο αεράκι και έχει την τάση να φεύγει μακριά από τους… τυφώνες.
Πολλοί άνδρες Ταύροι μπορούν να χαρακτηριστούν «παλαιών αρχών» καθώς έχουν την τάση να μην αισθάνονται άνετα με ζωηρές, ομιλητικές γυναίκες, προτιμώντας αυτές που είναι «παραδοσιακές». Όχι ότι δε θα μπορούσατε να είσαστε τραγουδίστρια, μοντέλο ή ηθοποιός αλλά θα είχατε περισσότερες πιθανότητες αν σε κάθε περίπτωση του εξασφαλίζατε αίσθηση μονιμότητας και αιώνιας πίστης.
Η γυναίκα που επιθυμεί να ανάψει έναν Ταύρο πρέπει να έχει στρατηγική. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθεια : ο Ταύρος είναι ευγενικός και όταν «ανάψει», γίνεται υπερβολικά σεξουαλικός και γενναιόδωρος. Είναι η προσωποποίηση της αξιοπιστίας και της πίστης. Αν είσαστε αληθινά ερωτευμένη, θα έχετε ένα πλήθος ικανοποιήσεις με τον Ταύρο σας!
Διάσημοι σέξι Ταύροι: Rudolf Valentino, Ryan O’ Neal, Anthony Quinn, Jack Nicholson, Al Pacino, David Beckham, Νίκος Αλιάγας, Σταμάτης Γαρδέλης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Κώστας Σόμμερ.
Ταιριαστά ζώδια: Καρκίνος, Παρθένος. Αιγόκερως και Ιχθύες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου