Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντικείμενο του πόθου του είναι… η ίδια η ηδονή. Λατρεύει τις περιηγητικές γνώσεις και την τοπική κουλτούρα.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Η νότια Κρήτη, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ανάφη, Κίμωλος.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Μοναχικός ταξιδιώτης αν και συχνά συνοδεύεται από παρέα φίλων.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Δείξτε κάποιο ενδιαφέρον και αφήστε να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση, δίχως να πιέσετε την κατάσταση ή να κάνετε «εξυπνάδες».
Πώς θα τον «ανάψετε»: Ναι, ο Σκορπιός θεωρείται το «ζώδιο του σεξ», και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά-και δεν είναι τόσο δύσκολο να ανάψεις την… ίδια τη φωτιά. Υπάρχει, βέβαια, και απεριόριστη ένταση όπου… ανακατεύεται ο Σκορπιός.
Οι Σκορπιοί δεν είναι απαραίτητα εξαρτώμενοι από την ομορφιά. Ωστόσο δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό, μυστήριο και λαγνεία! Ανταποκρίνεται άμεσα : τα μάτια του κοιτούν και φαίνονται να λένε «για τα μάτια σου μόνο».
Ο Σκορπιός είναι πολύ ευαίσθητος και γνωρίζει πολύ καλά τη «γλώσσα του σώματος». Από τη στιγμή που εσείς και ο Σκορπιός σας γίνετε ζευγάρι, προετοιμαστείτε: οι άνδρες Σκορπιοί έχουν έντονη την τάση να είναι ζηλιάρηδες, και ο δικός σας δεν θα αποτελέσει εξαίρεση: Δεν θα αντιμετωπίσει αδιάφορα ή ευγενικά οποιαδήποτε έλλειψη σοβαρότητας και πίστης από μέρους σας. Η ανταμοιβή για την αφοσίωσή σας αναμένεται να είναι μυθική: φλερτ, έρωτας, πάθος, τρομερή αίσθηση της μοιρασιάς και της ενότητας, και, πάνω απ' όλα, σεξ.
Οι Σκορπιοί πραγματικά αγαπούν και σέβονται την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ασφάλεια. Προσπαθήστε να καθησυχάσετε τις ανησυχίες του και αποφύγετε να ρίχνετε ματιές αριστερά και δεξιά, αν δεν θέλετε να τον χάσετε. Δεν έχει σημασία πόσο «κυρία» δείχνετε, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προδοθείτε από ένα βλέμμα: να θυμάστε ότι ο Σκορπιός διαθέτει το ένστικτο και την δεινότητα του καλύτερου «ντεντέκτιβ». 
Διάσημοι σέξι Σκορπιοί: Rock Hudson, Alain Delon, Richard Burton, Aga Khan, Charles Bronson, Leonardo DiCaprio, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Τσαλίκης .
Ταιριαστά ζώδια: Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου