Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ

ΚΡΙΟΣ

Περιήγηση σε περιοχές με ευρύτερη ακτίνα δράσης.


Καλοκαιρινοί προορισμοί: Μάνη, Βόρεια Κρήτη, Δυτική Πελοπόννησος, διακοπές στο βουνό.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Παρέα με το ταίρι του και με παρέα φίλων, κατά προτίμηση σε ζευγάρια. Συμμετοχή σε οικογενειακά ή κοινωνικά γλέντια.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Δημιουργείστε φιλική ατμόσφαιρα και αποδείξτε τις διπλωματικές σας ικανότητες. Δείξτε του ότι τον αποδέχεστε για αυτό που είναι.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο, ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς. Ο άνδρας Κριός είναι γεμάτος σπίθες που περιμένουν να φουντώσουν σε μια δυνατή φωτιά. Είναι ανυπόμονος, θαρραλέος και έχει μεγάλη φυσική ενεργητικότητα. Αγαπάει τις προκλήσεις, αλλά η σκέψη της έξυπνης γυναίκας με ανεξάρτητο μυαλό τον τρομάζει αρκετά. Του αρέσει το στυλ και η ανεξαρτησία αναμεμιγμένα με θηλυκότητα.
Το χρώμα του ζωδίου είναι το κόκκινο: το μάτι του Κριού αιχμαλωτίζεται από το φωτεινό κόκκινο κραγιόν κατά προτίμηση σε ένα χαμογελαστό στόμα. Η ευχάριστη διάθεση ενισχύει τη δική του ισχυρή προσωπικότητα.
Είναι ρομαντικός κατά βάθος, παρ' όλη την απότομη και μερικές φορές σκληρή συμπεριφορά του. Έτσι ακόμα και αν απεχθάνεστε τις πολύ «θηλυκές» συνήθειες, όταν βρίσκεστε με έναν Κριό, φορέστε λίγο άρωμα.
Διάσημοι σέξι Κριοί:  Giovanni Casanova, Warren Beatty, Eddie Murphy, Marlon Brando, Gregory Peck, Omar Sharif, Ανδρέας Ντούζος, Νίκος Παπαδάκης, Λάμπης Λιβιεράτος.
Ταιριαστά ζώδια: Τοξότης, Λέων, Υδροχόος και Δίδυμοι.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου