Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι λάτρης της περιπέτειας και γνωρίζει πολύ καλά πώς να μετατρέπει την εμπειρία σε γνώση.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Παντού, αλλά ιδιαίτερα εκεί όπου υπάρχει και το στοιχείο της «περιπέτειας»: Κυκλάδες, ιδιαίτερα τα νησιά της άγονης γραμμής.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Συνοδεύεται από φιλικά πρόσωπα και η διαθεσιμότητά του είναι περιορισμένη.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Ανοίξτε συζήτηση για τα πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής. Λειτουργεί κυρίως διανοητικά και βάση προγράμματος. Ανατρέψτε του τα δεδομένα και θα σας ακολουθήσει παντού.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Το τρίτο ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης, έχει ένα πολύ χαμηλό «σημείο καύσης». Μπορεί να μη «φουντώσει» ποτέ, αλλά να σιγοκαίει για πάντα! Από τη στιγμή που καταφέρετε να διατηρήσετε τη φλόγα του να καίει για ένα μακρύ χρονικό διάστημα μπορείτε να καυχηθείτε ότι κατακτήσατε την καρδιά του.
Ο άνδρας Τοξότης είναι γοητευτικός, τολμηρός, έξυπνος, συνήθως πολύ ταλαντούχος, αλλά αποπροσανατολίζεται και «χάνεται» πολύ εύκολα. Όχι! Δεν είναι ζηλιάρης ή κτητικός, είναι σαν ατίθασο άλογο και δεν μαντρώνεται εύκολα. Πιστεύει στην πνευματικότητα του ανθρώπου και δίνει μεγάλη σημασία στις αξίες της ζωής: το ίδιο θα περιμένει και από εσάς. Δύο «ελεύθερες ψυχές» μπορούν να ζουν μια τρομερά ενδιαφέρουσα ζωή μαζί.
Να θυμάστε ότι τίποτα δε μειώνει το ενδιαφέρον του Τοξότη γρηγορότερα από τη ζήλεια ή την καταπίεση.
Ανάμεσα στους Τοξότες συγκαταλέγονται μερικοί από τους καλύτερους (και χειρότερους) ιδεαλιστές. Υπάρχει ωστόσο μια παιδικότητα και επιτηδευμένη αθωότητα σ' αυτό το ζώδιο που είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αυτό μπορείτε να το παρατηρήσετε αρκετά γρήγορα κάνοντας τα πρώτα βήματα μαζί του.
Ο… αδιάφορος Τοξότης, συχνά μπορεί να κάνει το σεξουαλικό Σκορπιό ή τον αισθησιακό Ζυγό να μοιάζουν με… βρεγμένες γάτες.
Διάσημοι σέξι Τοξότες: Don Johnson, Frank Sinatra, John F. Kennedy Jr., Woody Allen, Αλέκος Αλεξανδράκης, Σάββας Πούμπουρας, Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Ταιριαστά ζώδια: Κριός, Λέων, Υδροχόος και Ζυγός.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου