Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η ατμόσφαιρα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχική του διάθεση και στις επιλογές του.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Λευκάδα, Χαλκιδική, Μύκονος, Αμοργός.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Ως επί το πλείστον συνοδεύεται από το έτερον του ήμισυ.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Δημιουργήστε μια καλή ατμόσφαιρα και στη συνέχεια ενσωματωθείτε στο ζευγάρι. Στη συνέχεια πολιορκήστε τον βρίσκοντας την κατάλληλη ευκαιρία.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο άνδρας Ιχθύς, που ανήκει στο τρίτο ζώδιο του νερού, είναι ευαίσθητος και ονειροπόλος, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.
Είναι ικανός να μεγαλουργήσει και για το σκοπό αυτό χρειάζεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο αυτό που συνηθίζεται να λέγεται «την αγάπη μιας καλής γυναίκας». Εσείς δεν είναι απαραίτητο να είσαστε μια παραδοσιακή «γυναίκα του σπιτιού», αν και ο Ιχθύς αγαπάει την άνεση του προσωπικού του «βασιλείου». Το γεγονός ότι είσαστε «εκεί» γι' αυτόν συναισθηματικά είναι το σημαντικότερο και θα σας ανταμείψει με έρωτα και πάθος που μπορεί να σας πάει πολύ μακρύτερα από τα συνηθισμένα «νερά» σας.
Όταν απογοητεύεται μπορεί να θελήσει να «πνίξει» τη φλόγα της δημιουργικότητάς του και είναι στο χέρι σας να τον ενθαρρύνετε, εφόσον τότε θα έχει την ανάγκη σας.
Κάθε μάχη, κάθε αγώνας μαζί του αξίζει, αφού η ζωή με έναν άνδρα Ιχθύ σπάνια θα είναι άδεια από ζεστασιά, γενναιοδωρία και αγάπη. Όταν τον γνωρίσετε βαθιά ψυχικά, η φαντασία και η δύναμη του στα αισθηματικά θέματα θα σας αφήσει άφωνη.
Διάσημοι σέξι άνδρες Ιχθύες: Bruce Willis, Michael Caine, Peter Fonda, Νίκος Οικονόμου, Γιάννης Πάριος.
Ταιριαστά ζώδια: Ταύρος, Καρκίνος, Αιγόκερως και Σκορπιός.
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου