Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία του είναι η κοινωνική αποδοχή, τα φώτα της δημοσιότητας και η επίδειξη δυνάμεων.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ρόδος, Κεφαλονιά.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Κυκλοφορεί με την τελευταία κατάκτησή του και περιστοιχίζεται από αυλικούς. Συμμετέχει σε όλα τα πάρτι, αλλά πάντα σαν celebrity.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Εντυπωσιάστε τον και μη διστάσετε να τον κολακέψετε. Δώστε υποσχέσεις και μην τις τηρήσετε. Θα τρέξει πίσω σας, γιατί θα λειτουργείτε σαν τον καθρέπτη του.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Αυτός ο περήφανος γοητευτικός άνδρας αγαπάει τη δημοσιότητα. Επίσης θα αγαπήσει εσάς που θα μπορέσετε να τη μοιραστείτε μαζί του. Μπορεί να είναι δημοφιλής, ωστόσο η πίστη αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό προσόν του Λέοντα. Οποιαδήποτε μορφή απιστίας (ακόμα και ένα ξενοκοίταγμα) μπορεί να τον καταρρακώσει, να τον πληγώσει αθεράπευτα.
Ο άνδρας Λέων θέλει και μπορεί να είναι οι καλύτερος. Διαθέτει εμφάνιση σταρ του κινηματογράφου, μυαλό, μυϊκή δύναμη και μεγάλα αποθέματα θάρρους. Ο Λέοντας «ανάβει» άμεσα με μία γυναίκα που αισθάνεται άνετα με τα συναισθήματα της και είναι γενναιόδωρη στο να τα μοιραστεί μαζί του. Από τη στιγμή που κερδίσετε της καρδιά ενός Λέοντα, μπορείτε να περιμένετε μια «παλαιομοδίτικη, μονογαμική σχέση» που εμπεριέχει και αρκετούς νεωτερισμούς. Συχνά γίνεται ανταγωνιστικός και θα σας ζητά παιχνίδια εξουσίας.
Ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσετε τα γενέθλια του, την επέτειο, ή την ημερομηνία που ανταλλάξατε το πρώτο σας βλέμμα. Οι Λέοντες έχουν δυνατή μνήμη. Από τη στιγμή που ταιριάξετε μαζί του, θα ζήσετε πολλές ευχάριστες συγκινήσεις.
Διάσημοι σέξι Λέοντες: Antonio Banderas, Robert Redford, Robert Taylor, Peter O' Toole, Arnold Schwarzenegger, Τόλης Βοσκόπουλος, Γρηγόρης Βαλτινός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Στράτος Τζώρτζογλου.
Ταιριαστά ζώδια: Κριός, Τοξότης, Δίδυμοι και Ζυγός.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου