Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στόχος του είναι η υλοποίηση του προγράμματος που εκπόνησε το προηγούμενο εξάμηνο.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Παξοί, Σύβοτα, Χανιά, Ζάκυνθος.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Συνοδεύεται από το άλλο του μισό και συμμετέχει σε όλες τις πιθανές εκδηλώσεις, από υποχρέωση.
Πώς θα τον πλησιάσετε: Δείξτε του το ενδιαφέρον σας. Προσανατολιστείτε σε μια σχέση μακροπρόθεσμη μετά τις διακοπές. Δώστε του απλά τον αριθμό του τηλεφώνου σας.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο άνδρας που ανήκει σε αυτό το γήινο παρορμητικό ζώδιο είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. Μια ήσυχη εξωτερική εμφάνιση, που δεν φανερώνει-αντίθετα, συχνά κρύβει- ένα αυθεντικό, φλογερό ταλέντο στον έρωτα και το σεξ. Η φλόγα του μπορεί να καίει για πάντα.
Οι άνδρες Αιγόκεροι έχουν την τάση να προτιμούν τον «παραδοσιακό» τύπο θηλυκού, τις γυναίκες στις οποίες μπορούν να βρουν απόλυτη πληρότητα στις χαρές αλλά και στα καθήκοντα του σπιτιού, εκείνες που έχουν βασικό σκοπό να μεγαλώσουν παιδιά.
Όταν η αγάπη ξυπνάει πραγματικά στην καρδιά αυτού του «ήσυχου άνδρα» τα πάντα διαφοροποιούνται: ο συντηρητικός Αιγόκερως, μεταμορφώνεται σε sex machine, έτοιμος να εκπληρώσει κάθε κρυφή επιθυμία σας .
Στον Αιγόκερω συναντάμε το σύνδρομο του Μπέντζαμιν Μπάτον, δείχνει να «μικραίνει» καθώς μεγαλώνει. Οι ιστορίες που ακούγονται για ερωτύλους ογδοντάρηδες, αναφέρονται πιθανότατα σε Αιγόκερους! Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν την τάση να γίνονται ακόμα πιο εμφανίσιμοι καθώς ωριμάζουν.
Ο Αιγόκερως είναι ο άνδρας εκείνος που ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία θα σας λατρεύει, καθώς η ζεστή φωτιά του θα σας κρατήσει και τους δυο ευτυχισμένους για πολλά χρόνια.
Διάσημοι σέξι Αιγόκεροι: Cary Grant, Mel Gibson, Nicolas Cage, Άγγελος Αντωνόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Ταιριαστά ζώδια: Ταύρος, Παρθένος, Ιχθύες και Σκορπιός.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου