Από το Blogger.
RSS

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στόχος του είναι να περάσει καλά σε μέρη με πολύ κόσμο.

 
Καλοκαιρινοί προορισμοί: Ύδρα, Σπέτσες, Ίος, Μήλος.
Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Διασκεδαστής σε μεγάλες παρέες, η «ψυχή» της ομάδας. Όταν βρίσκεται στις «κακές» του, κριτικάρει τα πάντα. Αντίθετα όταν έχει κέφια, γίνεται «χαμός»!
Πώς θα τον πλησιάσετε: Υποστηρίξτε τις απόψεις και τις προτάσεις του. Φερθείτε συντροφικά και κάντε του τα χατίρια για να τρέχει από πίσω σας.
Πώς θα τον «ανάψετε»: Αν και η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, συνήθως δηλώνει έναν άνδρα με τρομερή και νευρώδη ενεργητικότητα και διόλου ευκαταφρόνητη γοητεία. Ναι, ο άνδρας Παρθένος έχει την τάση να είναι πολυάσχολος, αλλά περιμένετε μέχρις ότου ανακαλύψετε πόσο φλογερός και σέξι γίνεται μέσα στον άσπιλο, αμόλυντο και «παστεριωμένο» κόσμο του.
Εσείς δεν χρειάζεται να είσαστε ή να το «παίξετε» «παρθένα» —κατά ένα περίεργο τρόπο η «τσαχπινιά» είναι συχνά το προσάναμμα που θα φουντώσει τη φωτιά του Παρθένου. Θαυμάζει την τάξη και την οργάνωση και ο προφορικός σας λόγος για να τον ικανοποιήσει δεν θα πρέπει να περιέχει συντακτικά λάθη και διφορούμενη γλώσσα.
Αν σιχαίνεστε τις δουλειές του σπιτιού και η άποψη που έχετε για την καλή κουζίνα είναι η διανομή πίτσας κατ’ οίκον, θα πρέπει να δοκιμάσετε να ρίξετε τα δίκτυα σας αλλού.
Η φωτιά του Παρθένου δεν είναι αναγκαστικά φοβερή και τρομερή, αλλά μπορεί να κάψει με ευκολία πολλές καρδιές με την σχεδόν πνευματική έντασή της. Μαζί του μπορείτε να αφήσετε τη ρομαντική σας φαντασία να καλπάσει. Ο άνδρας Παρθένος είναι πάντοτε πρόθυμος να δοκιμάσει καινούργιες εμπειρίες.
Διάσημοι σέξι Παρθένοι: Sean Connery, Gene Kelly, Vittorio Gassman, Charles Boyer, Michael Jackson, Keanu Reeves, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Νίκος Ξανθόπουλος, Γιάννης Βογιατζής, Ντέμης Νικολαίδης.
Ταιριαστά ζώδια: Ταύρος, Αιγόκερως, Ιχθύες και Καρκίνος.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου