Από το Blogger.
RSS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Παρθένος

24/08 - 22/09

Γενικά
Ο Ερμής αφήνει το ζώδιο σας στις 9 του Σεπτεμβρίου και, οι συνθήκες, θα σας φανούν κάπως πιο «χαλαρές» και λιγότερο «συνεπείς». Χαλαρώστε λίγο και εσείς την σκέψη σας, και ελευθερώστε παραπάνω συναίσθημα. Από τις 11 και μετά, που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, καθορίστε εκ νέου τα όρια σας, καθώς θα ευνοήσει κάθε σας κίνηση. Αφήστε δε τους άλλους, να «τραβήξουν» τον δρόμο τους. Εξάλλου, ήδη η νέα Σελήνη στις 5 του μήνα στο ζώδιο σας, σας έχει δώσει την δυνατότητα να διαχωρίσετε μέσα σας, όσα πλέον δεν σας χρειάζονται. Όταν πλέον φύγει και ο Ήλιος, από τις 23, αρχίστε να επιζητείτε μια πιο χαλαρή ζωή. Όχι άλλη πίεση! 
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτός ο μήνας θα σας δραστηριοποιήσει περισσότερο από τον προηγούμενο, καθώς πολλά γεγονότα θα επισυμβούν μέσα στο ζώδιο σας, με το πέρασμα των ημερών. Ετοιμαστείτε για θετικές εξελίξεις λοιπόν, και ήδη από τις 5, κάντε τα πρώτα ξεκαθαρίσματα. Κατά τις 9, αφήστε την καθημερινότητα σας να γλυκάνει και μην αντισταθείτε από «ενοχή», δεν αφορά εσάς. Μετά τις 11, εστιάστε κυρίως εκεί που σας ενδιαφέρει, οι ελεύθεροι κυρίως, αλλά και οι δεσμευμένοι με τον δικό τους τρόπο. Προσέξτε πολύ την πανσέληνο στις 19,  ενώ από τις 17, στερεώσετε τα αισθηματικά σας και μην περιμένετε, διότι η πανσέληνος, όπως προαναφέραμε, μπορεί να πάρει μαζί, όσα δεν έχουν μια σταθερή βάση.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα οικονομικά σας θα τα δείτε να φτιάχνουν σιγά-σιγά, πρώτα όμως θα πρέπει να περάσετε το «τεστ» της νέας Σελήνης, που θα σας ζητήσει να αποδείξετε ότι ξέρετε να βάζετε γερά θεμέλια, σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 9 του μήνα και μετά, στραφείτε κυρίως να επιφέρετε ισορροπίες όπου έχουν αναταραχθεί, και παράλληλα, αρχίστε να σκέφτεστε νέες συνεργασίες. Δυο ημέρες μετά, κάντε πράξη τις σκέψεις σας, ενώ μόλις μπει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, αρχίστε να σκέφτεστε την περίπτωση φθινοπωρινών διακοπών, έστω για λίγες ημέρες. Μετά τις 29, μπαίνετε και πάλι δυναμικά, επομένως ξαναμιλάμε…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου