Από το Blogger.
RSS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Ταύρος

21/04 - 20/05

Γενικά
Η είσοδος της κυβερνήτου σας της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Σκορπιού απέναντι σας από τις 11 του μήνα, φέρνει πολλές και σημαντικές αλλαγές, για την ζωή και την καθημερινότητα σας. Επομένως, χαμογελάστε και περιμένετε. Εστιάστε στην νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα, στις 5 συγκεκριμένα, καθώς θα σας θυμίσει δικούς σας πρακτικούς τρόπους, όμως φροντίστε να φανείτε συνεπείς γύρω στις 18 με 20, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον βόρειο δεσμό της Σελήνης, -όπως και η θετική όψη τους με τον «μοντέρνο» κυβερνήτη του Σκορπιού, τον Πλούτωνα-, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με θαυμάσιες καταστάσεις. Μην τις χάσετε…
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αρχή του μήνα θα σας δοκιμάσει, και αν δείξετε το καλό σας πρόσωπο, η εντεκάτη του μηνός, θα σας δικαιώσει. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, περιμένετε την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, και δεν θα χάσετε. Όμως μην επαναπαυτείτε, το πάθος χρειάζεται άμεση συμμετοχή! Μην ξεχνάτε εξάλλου, πως η Αφροδίτη απέναντι «υστερεί». Αξιοποιήστε την παρουσία του Ήλιου όσο είναι ακόμη στην Παρθένο, καθώς μετά τις 23, που θα μπει στον Ζυγό, οι ποιότητες θα γλυκάνουν μεν, εδώ όμως ξέρετε που πατάτε και αυτό σας «ανακουφίζει». Επίσης, δώστε σημασία στην πανσέληνο, καθώς θα σας δώσει το δικαίωμα να ασκήσετε «βέτο» σε ερωτικές πολιορκίες. Οι δεσμευμένοι έχετε τον νου σας, καθώς όσο τελειώνει ο μήνας, σχέσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης, μπορεί να παύσουν.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σας θα πάρουν τα «πάνω» τους αυτόν τον μήνα, καθώς κάθε εκδήλωση του ζωδίου του Σκορπιού, -θα πρωταγωνιστήσει αυτόν τον μήνα-, σας βρίσκει άμεσα εμπλεκόμενους. Αξιοποιήστε επομένως την είσοδο της κυβερνήτου σας στο εν λόγω ζώδιο από τις 11 Σεπτεμβρίου. Επίσης, την ευθυδρόμηση του Πλούτωνα, που μάλλον θα μας βοηθήσει σε συλλογικό επίπεδο, οικονομικώς, ως χώρα. Προσέξτε συνεργασίες από την πανσέληνο και μετά, ενώ προς το τέλος του μήνα, αποφύγετε να εμπλακείτε σε δολοπλοκίες. Μπορεί να έχετε οικονομικές απώλειες.  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου