Από το Blogger.
RSS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Δίδυμοι

21/05 - 21/06

Γενικά
Δυο φορές θα αλλάξει ζώδιο ο κυβερνήτης σας μέσα στον μήνα. Από τις 9 και μετά, που θα προσχωρεί στο ζώδιο του Ζυγού, αποφύγετε να επιδοθείτε σε τάσεις αναποφασιστικότητας. Αντιθέτως, γίνετε περισσότερο «διπλωμάτες». Ήδη η νέα Σελήνη στις 5, θα σας δείξει το πώς. Πάρτε πρωτοβουλίες, ιδιαιτέρως δε, κατά τις 17, ενώ από τις 19 έως τις 21, προσέξτε τις άνευ λόγου επίμονες τοποθετήσεις από μέρους σας. Δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αξιολογήστε περιστατικά των ημερών της πανσελήνου, και από τις 29 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, «σεβαστείτε» μυστικά που θα σας πουν. 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες ημέρες θα σας  αναστατώσουν ελαφρώς, -κυρίως τους δεσμευμένους-, όμως οι ελεύθεροι, αναζητήστε κάτι πιο σταθερό. Η νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα σας το θυμίσει αν τυχόν το ξεχνάτε. Κατά τα μέσα του μήνα αντισταθείτε στην τάση σας να τα έχετε «όλα μαζί και τίποτε», γιατί οι όψεις των ημερών θα σας εξαντλήσουν. Έτσι, κατά την πανσέληνο στις 19 του Σεπτεμβρίου, μην απορήσετε αν κληθείτε να αποδείξετε, όσα έχετε υποσχεθεί. Το ζώδιο σας, μετέχει στον «σταυρό» των μεταβλητών ζωδίων, και η πανσέληνος, μπορεί να σας «ξεβολέψει», αν τυχόν. Το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό τις τελευταίες ημέρες του μήνα, θα σας ανεβάσει το μυστήριο, όμως αν δεν «το έχετε», μην εμπλακείτε σε περιπέτειες. Μπορεί να πληρώσετε, χωρίς να φταίτε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Πολύ καλή συγκυρία για τα επαγγελματικά σας, θα είναι η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, από τις 23 του μήνα. Όμως έως τότε, συγκεντρώστε την προσοχή σας κυρίως στις 5 του μηνός που έχουμε νέα Σελήνη, όπως και στις 9, που ο κυβερνήτης σας μπαίνει στον Ζυγό. Έκτοτε, εστιάστε να δημιουργήσετε νέες και καλές συνεργασίες. Αποφύγετε βέβαια, να σας «υιοθετήσουν» επαγγελματικώς. Αν παράλληλα, η πανσέληνος σας ζορίσει, μην ενδώσετε, παρά εργαστείτε με την χαρά και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας. Υπάρχουν καλές προοπτικές!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου