Από το Blogger.
RSS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Καρκίνος

22/06 - 22/07

Γενικά
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην νέα Σελήνη κατά τις 5 του μηνός, καθώς πολλά θα κριθούν, πρωτίστως από την υπομονετική σας διάθεση, και δευτερευόντως από την πρακτική αντιμετώπιση των πραγμάτων από μέρους σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 11 του μηνός, θα σας δώσει προβάδισμα σε αρκετούς τομείς, οπότε αξιολογείτε πλέον με τάση αποδοχής και όχι απόρριψης, καινούργιες καταστάσεις όταν ή αν, αυτές  προκύπτουν. Η πανσέληνος επίσης στις 19, θα σας επεξηγήσει όσα αργήσατε να καταλάβετε, και αν διαπιστώσετε μια μικρή ταλαιπωρία, δεν πειράζει, στο τέλος θα σας βγει σε καλό.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα, θα είναι οι λιγότερο δραστήριες, όμως μην τις υποτιμήσετε. Μετά την είσοδο του Ερμή στις  9, και της Αφροδίτης στις 11, στα ζώδια του Ζυγού και του Σκορπιού αντίστοιχα, οι συνθήκες γύρω σας θα αλλάξουν, και ένας νέος ερωτικός άνεμος θα σας χαϊδέψει στο πρόσωπο. Οι ελεύθεροι λοιπόν, ας είστε έτοιμοι και μην εκπλαγείτε αν ο έρωτας σας τραβήξει ξαφνικά από το πέτο. Εκείνος ξέρει καλλίτερα πότε να κάνει την εμφάνιση του. Η πανσέληνος στις 19, θα βοηθήσει κυρίως τους δεσμευμένους, ώστε να λήξετε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αν όμως εκτιμάτε πως οι δυνάμεις σας το επιτρέπουν, από τις 29 κάντε μια νέα αρχή.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σας, περιμένουν την ώρα της ανάπτυξης, όμως αυτός ο μήνας επιφυλάσσει παγίδες για το ζώδιο σας. Καλό θα είναι λοιπόν, να «περπατάτε» προσεκτικά. Πριν από τα μέσα του μήνα, επανεξετάστε συνεργασίες, και από τις 18 έως τις 20, βάλτε τα δυνατά σας να αποτρέψετε εσφαλμένες επιλογές τρίτων. Οι όψεις είναι ευνοϊκές για το δικό σας ζώδιο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι συνάδελφοι σας ευνοούνται εξίσου. Είναι επομένως αυτές οι ημέρες, ικανές να σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε μπροστά! Η δε πανσέληνος, θα σας επιβάλει πιο αργούς ρυθμούς, τους οποίους καλό θα είναι να ακολουθήσετε. Θα ωφεληθείτε!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου