Από το Blogger.
RSS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Τοξότης23/11 - 21/12

Γενικά
Η νέα Σελήνη στις 5, θα θέσει «εμπόδια» που καλείστε να ξεπεράσετε, -κυρίως μέσα σας, όχι γύρω σας-, για να δείτε κατόπιν, την όμορφη πλευρά της ζωής. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 9, θα σας προσφέρει ευκαιρίες που θα κάνουν αισθητά πιο γλυκιά την καθημερινότητα σας, όμως θα χρειαστεί να εκφράζεστε με σαφήνεια και, εδώ που τα λέμε, αφήστε λίγο στην άκρη το: «θα δούμε»…Οι ημερομηνίες από 18 έως 20 θα σας «αναγκάσουν» να πάρετε σοβαρά, καταστάσεις  που σας «περικυκλώνουν». Επομένως, αν το βρείτε μέσα σας, θα το δείτε και «έξω» σας. Προσοχή δε στην Πανσέληνο, γιατί θα προκαλέσει ταλαιπωρίες…Σας αφορούν άραγε άμεσα;
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η νέα Σελήνη θα σας ζητήσει να αποδείξετε την πίστη σας στην αγάπη, καθώς αν επιτρέψετε σε μικρότητες θα παρεμβάλουν, η σχέση ή η επαφή σας, μπορεί να δημιουργήσει ανάλογη εικόνα για εσάς, και να σας γυρίσει την πλάτη, με την μεγαλύτερη ευκολία. Αξιοποιήστε δε, την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού για να αναγνωρίσετε τις προθέσεις των άλλων, ιδιαιτέρως οι ελεύθεροι, όμως μην λέτε όλο «ναι», γιατί στο τέλος θα σας ζητηθούν εξηγήσεις…κατά τα μέσα του μήνα, αποφύγετε να ενδώσετε όπου τυχόν δεν επιθυμείτε, όμως μετά τις 20, στραφείτε να καταλάβετε τους μηχανισμούς της κατάστασης, και μην τα βάλετε με την τύχη σας. Αν φερθείτε με συνέπεια, θα σας φερθούν με συνέπεια.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σας θα σας ταρακουνήσουν λίγο, τόσο κατά την νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, όσο και στην Πανσέληνο στις 19. Ως μεταβλητό ζώδιο, επηρεάζεστε αναλόγως, επομένως συνεργασίες, επενδύσεις ή ό,τι σχετικό, ειδικά κατά την Πανσέληνο, μπορεί να τελειώσει άδοξα, αν δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης. Από την άλλη, αν από τις 9 που ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, βάλετε «πλώρη» να οργανώσετε τις υποθέσεις σας, όχι όπως «νομίζετε» αλλά όπως αρμόζει, από τα μέσα του μήνα και προς τις 18, θα διαπιστώσετε ευχάριστα πως κάτι σταθεροποιείται. Συγχαρητήρια, εσείς το επιτύχατε!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου