Από το Blogger.
RSS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Υδροχόος20/01 - 19/02

Γενικά
Η αρχή του μήνα θα σας «αφυπνίσει» λίγο από τον λήθαργο του καλοκαιριού, έτσι κατά τις 5, η νέα Σελήνη θα σας ωθήσει να δείτε τις δυο όψεις του «νομίσματος», και θα κληθείτε να επιλέξετε την μια. Από τις 11, που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, αφήστε λίγο τα «πράγματα» να κυλήσουν, καθώς Υδροχόος και Σκορπιός, έχουν την κρυφή τους συνεργασία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή μετά τις 17 και φροντίστε να πατήσετε γερά στα πόδια σας, καθώς πρόκειται να δοθούν πολλές ευκαιρίες. Η Πανσέληνος στις 19 θα «σπάσει» για εσάς, παλιές καταστάσεις, η σύνοδος όμως της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας στις 20, θα σας παρέχει την ευκαιρία να επιλέξετε μια νέα πορεία. Πιο «φρέσκια» και πιο ευχάριστη. Για  να δούμε!
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αρχή του μήνα θα σας ταρακουνήσει. Αν δεν είστε ερωτευμένοι, ελεύθεροι ή όχι, μάλλον θα πρέπει να ξαναδείτε τα πράγματα από την αρχή. Ειδάλλως, μπορεί να βρεθείτε προ τετελεσμένων γεγονότων, κατά την Πανσέληνο στις 19. Μόλις μπει το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, ζητήστε από τον έρωτα να σας δείξει το καλό του πρόσωπο, δείξτε όμως και εσείς το δικό σας, εκεί που τουλάχιστον έχετε την «υποχρέωση». Λίγο πριν την Πανσέληνο, εδραιώστε οι δεσμευμένοι τα της σχέσης σας και, αν κρίνετε, πως έχει έρθει η ώρα, «ανταλλάξετε όρκους»...
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σας, θα σας προσάψουν ευθύνες αν τυχόν, καθώς οι επιλογές του παρελθόντος, δεν υπήρξαν και οι καλλίτερες. Όμως μην ανησυχείτε, καθώς η νέα Σελήνη στις 5, θα σας δείξει νέους δρόμους. Μοναδική σας «υποχρέωση», να ξέρετε τι θέλετε για να μπορέσετε να το επιδιώξετε. Προσέξτε όμως κατά το σύνολο του μήνα να μην είστε «τραχείς» στις συναλλαγές ή τις επαγγελματικές σας επικοινωνίες, καθώς ο Ερμής από τον Ζυγό, δεν συμφωνεί με τέτοιες πρακτικές, και μπορεί να βγείτε χαμένοι. Όχι κερδισμένοι. Όσο δε, τελειώνει ο μήνας, αποφύγετε να εμπλακείτε σε «δολοπλοκίες». Μακριά και πάλι μακριά!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου