Από το Blogger.
RSS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Ιχθείς20/02 - 20/03

Γενικά
Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 19, θα είναι σαφώς ένα από τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα του Σεπτεμβρίου, πόσο μάλλον, για εσάς συγκεκριμένα. Όμως, για να μην βιώσετε την εξάντληση, την απογοήτευση, τις απώλειες ή ό,τι άλλο μπορεί να επιφέρει, φροντίστε ήδη από την νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, να έχετε ξεκαθαρίσει την θέση σας. Αξιοποιήστε δε, την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς, ζώδιο του Σκορπιού από τις 11, -κυρίως για οικονομικούς λόγους-, και μάλιστα μέσα από την αναζήτηση νέων στόχων για την καθημερινότητα σας. Εδραιώστε ό,τι τυχόν, κατά τις 18 με 20 του μήνα, και προς το τέλος, προσέξτε μην και πέσετε θύματα συκοφαντίας. Ο μήνας αυτός πάντως, θα σας ανεβάσει πολύ!
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς η αρχή του μήνα έχει και θετικά και μη, μηνύματα για εσάς. Η νέα Σελήνη στις 5, θα δοκιμάσει τις αντοχές μιας σχέσης για παράδειγμα, ενώ η πανσέληνος στις 19, θα «κόψει» και θα «ράψει» κι ό,τι περισσεύει θα το πετάξει…Οι δεσμευμένοι, εδραιώστε τις σχέσεις σας μετά τα μέσα του μήνα, ήδη από τις 17, ενώ και δεσμευμένοι και ελεύθεροι, καλείστε να αφήσετε λίγο τον ρόλο του Σωτήρα από τις 21, και να δείτε τι θα  κάνετε με την ζωή σας, εσείς για εσάς. Όποιος θέλει ακολουθεί! Αν κάποιος πάλι, επιλέγει να μην δώσει λόγο για τις κινήσεις του, ας περιμένει  μέχρι τις 29, που ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα οικονομικά σας θα εξαρτηθούν από τις επιλογές σας, και αυτό είναι συνυφασμένο με τις δυο καίριες εκδηλώσεις της Σελήνης. Από την νέα Σελήνη στις 5 του μηνός, θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες όμως θα δείξουν τα πρώτα τους δείγματα μετά την Πανσέληνο. Αξιοποιήστε λοιπόν το διάστημα από  τις 11, ώστε να εδραιώσετε υποθέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε την υπερανάλυση  πριν τις 9, όπως και την αναποφασιστικότητα μετά, αφού ο Ερμής περάσει στον Ζυγό, και  κατά τις 18, πάρτε οριστικές αποφάσεις. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου