Από το Blogger.
RSS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Κριός

21/03 - 20/04

Γενικά
Η αρχή του μήνα θα σας γεμίσει με αμφιβολίες για όσα βλέπετε να διαδραματίζονται γύρω σας, καθώς η νέα Σελήνη από την Παρθένο, σας «ανοίξει» τα μάτια, είτε το θέλετε είτε όχι. Η αλήθεια είναι πως ο μήνας θα εκδηλωθεί κυρίως σε «πεδία» που δεν σας βολεύουν, όμως αν αποφύγετε τους παρορμητισμούς, τόσο η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον βόρειο δεσμό της Σελήνης, -σαφώς και η όψη τους με τον Πλούτωνα-, όσο και η είσοδος της πρώτης, στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην ζωή σας. Βρείτε επομένως νέους τρόπους να κάνετε τα ίδια πράγματα, όμως μην βιαστείτε να κρίνετε, γιατί οι άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλοντος, δεν θα σας αναγνωρίσουν εύκολα το δικαίωμα του λάθους. Προστατεύστε τον εαυτό σας!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αξιοποιήστε κυρίως, την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, από τις 11 του μήνα, όπως και την είσοδο του Ερμή απέναντι σας, στο ζώδιο του Ζυγού, δυο ημέρες νωρίτερα. Οι δεσμευμένοι, αφήστε στην άκρη τις ανταγωνιστικές διαθέσεις, και πιστέψτε πως μια καλή πρόθεση, μπορεί να φέρει πολύ καλλίτερα αποτελέσματα. Από τις 9 του μηνός λοιπόν, αρχίστε να εξασκείτε την διαλλακτική σας ικανότητα. Η πανσέληνος ίσως σας δώσει έντονα μηνύματα, -καθώς ώρες μετά-, η Σελήνη προσχωρεί στο ζώδιο σας. Προσέξτε όμως ιδιαιτέρως, καθώς «κουρασμένες» σχέσεις, ίσως πάρουν τον δρόμο του αποχωρισμού.
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Οι καλλίτερες ημέρες για τα οικονομικά σας, θα είναι προς τα μέσα του μηνός, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας αναγκάσει να προσαρμόσετε σχέδια σας. Οπότε θα ωφεληθείτε. Προσέξτε όμως λίγο, οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας. Επίσης, δώστε σημασία γύρω στις 17, καθώς μια καλή συνεργασία μπορεί να έρθει στο προσκήνιο. Καθώς πολλές εμπλοκές πλανητών,  θα έχουν σχέση με το ζώδιο του Σκορπιού, όχι και τόσο φιλικό προς εσάς, αφήστε την ταχύτητα και προτιμήσετε την αναλυτική σκέψη. Θα δείτε διαφορά!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου