Από το Blogger.
RSS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Ζυγός

23/09 - 22/10

Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, θα αποδειχθεί υπερβολικά ενεργή μέσα στον μήνα, και τα μηνύματα που θα φέρει, θα είναι κατά κανόνα θετικά. Παράλληλα, το ίδιο το ζώδιο σας ενεργοποιείται, καθώς ο Ερμής στις 9 του μήνα, αλλά και ο Ήλιος από τις 23, εισέρχονται σε αυτό και σας φέρνουν για τα καλά στο προσκήνιο. Η αλήθεια βέβαια είναι πως θα πιεστείτε αρκετά, ειδικά κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο, όμως μην ανησυχείτε. Οι όψεις στο σύνολο τους, σας παρέχουν το δικαίωμα, να αλλάξετε άρδην την ζωή σας. Εξετάστε πολύ σοβαρά τις ημέρες από 18 μέχρι 20, καθώς θα σας μεταφέρουν πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για το μέλλον σας.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αρχίστε πλέον να αλλάζετε συνήθειες, καθώς η Αφροδίτη από τις 11, θα σας δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσετε, αυτό που ποθείτε πραγματικά. Η νέα Σελήνη στις 5, μπορεί να σας δημιουργήσει εσωστρεφείς τάσεις, όμως από τις 9 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σας, δείξτε σε όλους, πώς ακριβώς εκφράζονται οι ερωτευμένοι άνθρωποι. Όταν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο σας, από τις 23 και μετά, πάρτε πιο σοβαρά τα, της δέσμευσης που έχετε ή που θέλετε να δημιουργήσετε, όμως να θυμάστε: Πρώτα σβήνουμε τα κεράκια των γενεθλίων, και μετά βάζουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας. Έως τότε τα επεξεργαζόμαστε κυρίως…Πολύ βασικό!
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα οικονομικά σας είναι εκείνα που θα ζοριστούν περισσότερο, όμως μην στεναχωρηθείτε  γι’ αυτό. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Ο μήνας θα σας δραστηριοποιήσει κυρίως «συναισθηματικά»,  επομένως αναπτερώστε το ηθικό σας, και κάντε τώρα τα σχέδια, που θα σας φέρουν αργότερα τα χρήματα και την αναγνώριση. Ήδη από τις 11 που η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, θα δείτε το «πώς», ενώ από τις 23, θα δημιουργηθούν και οι συνθήκες. Προσέξτε ιδιαιτέρως γύρω στις 18, καθώς κάτι καλό μπορεί να προκύψει, αν όμως έχετε υπομονή, το τέλος του μήνα είναι αυτό που θα σας ανταμείψει.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου