Από το Blogger.
RSS


ΛΕΩΝ
Κυβερνήτης-πλανήτης του Λέοντα, ο Ήλιος, θέτει σαν ζήτημα-αίτημα, τα πάντα να περιφέρονται γύρω από αυτόν. Το ίδιο το ζώδιο πιστεύει ότι αποτελεί το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Ουσιαστικά, για τη λιονταρίνα τίποτα δεν μπορεί να αποδώσει, αν δεν έχει το ΟΚ για την περαιτέρω εξέλιξη των γεγονότων. Στην πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να κάνει, αν δεν διαθέτει αυλικούς, δορυφόρους, ή όσα κινούνται γύρω από αυτόν.
 
Είναι μια γυναίκα που κάνει τα πάντα με έναν μεγαλοπρεπή τρόπο. Η ενέργειά της ξοδεύεται στα αισθηματικά, στην αυτοέκφραση και στα παιδιά της. Αφοσιώνεται στο έρωτα σαν σε δημιουργική δραστηριότητα και κρατάει το ενδιαφέρον σας επιζητώντας συνεχή επιδοκιμασία για να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας. Έχει έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο, και πολλές φορές γίνεται η «ψυχή» των πάρτι. Εξιδανικεύει την αγάπη στο μέγιστο, κι έτσι δεν φλερτάρει εύκολα. Το πάθος και η πίστη της είναι βαθιά και αληθινά. Η περηφάνια της, η μεγαλοπρεπής παρουσία και η γοητεία της έλκει το αντίθετο φύλο. Φαίνεται ανεκτική και παιχνιδιάρα, αλλά γνωρίζει να αντιμετωπίζει και τους επίδοξους εραστές με μεγάλο θάρρος. Επειδή της αρέσει να αποσπά την προσοχή, αποδέχεται με ενθουσιασμό το φλερτ και αυτό δημιουργεί προβλήματα στα συναισθηματικά της.
 
Θέλει το καλύτερο σε όλα και υπερηφανεύεται για τα παιδιά της, για τα δημιουργικά ταλέντα της, και γι’ αυτούς που επιλέγει για συντρόφους. Είναι πολύ έμπιστη. Θέλει να έχει την ευθύνη να οργανώνει διασκεδάσεις και χαίρεται ιδιαίτερα να της κάνετε εκπλήξεις, προσφέροντας απολαύσεις όπως ένα καλό δείπνο με σαμπάνια ή μια ωραία παράσταση.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου