Από το Blogger.
RSS

ΑΠΙΣΤΙΑ?????

ΔΙΔΥΜΟΙ


Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Δίδυμο στην απιστία;
Αν κάνεις αυτή την ερώτηση σε έναν Δίδυμο, τότε θα σου βρει πόσες δικαιολογίες αλλά και ακόμα περισσότερα επιχειρήματα για τους λόγους που μπορεί να απατήσει το ταίρι του! Καταρχάς δεν πιστεύει ότι είναι απιστία, αν κάποια περίοδο υπάρχουν 2 ερωτικοί σύντροφοι στη ζωή σου … θεωρεί ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Η απάντηση λοιπόν στο παραπάνω ερώτημα είναι η εξής: Ναι ο Δίδυμος εύκολα μπορεί να απατήσει, απλά και μόνο επειδή του «γυάλισε» ένα νέο πρόσωπο!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Δύσκολα μπορείς να τον καταλάβεις ότι στα «φοράει», γιατί για τον Δίδυμο δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει χάσει τα αισθήματά του απέναντί του, αν ήδη έχει ξεκινήσει κάτι καινούριο. Έχει τον τρόπο του να μπορεί να συνδυάζει δύο love story την ίδια χρονική περίοδο, χωρίς να αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Ωστόσο κάποιες «διακοπές» στα τηλεφωνήματα και στις επικοινωνίες, θα πρέπει να σε υποψιάσουν!

Ο Δίδυμος γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, η άποψή του είναι πως : «Από κάθε άνθρωπο έχουμε να πάρουμε αυτό που έχει να μας δώσει»! Σίγουρα όμως πολύ γρήγορα μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του, αν η σχέση του είναι γεμάτη από προβλήματα!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου