Από το Blogger.
RSS


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου, τραγούδησε η Μαρινέλλα για τη Eurovision πριν από χρόνια, και η Γυναίκα-Καρκίνος συνεχίζει να ψάχνει τον έρωτα ανάμεσα στην ευαισθησία και το όνειρο. Το σημαντικότερο ζήτημα γι’ αυτήν είναι ο τρόπος που θα γίνει αποδεκτή από τον έρωτα των άλλων. Τα όρια, τα σύνορα, τα βιώματα, παίρνουν μεγάλες διαστάσεις σε αυτό το ζώδιο που από τη μία πλευρά ζητά να πάρει την τύχη στα χέρια του και από την άλλη παίρνει το ρόλο της μάνας, του θηλυκού που γίνεται προσιτό και της γυναίκας που φαντάζει μάννα στα όνειρα των ανδρών.
 
Είναι πολύ ευαίσθητη και χρειάζεται άμεση αναγνώριση και επιδοκιμασία σε κάθε ερωτική δραστηριότητα. Η σεξουαλικότητά της διοχετεύεται στα καλλιτεχνικά και ειδικότερα στο θέατρο …όπου μπορεί να «παίξει» και μαζί σας!. Διαθέτει καλή επικοινωνιακή ικανότητα και μπορείτε να «τα βρείτε» μαζί της σχετικά εύκολα. Η ζωή της συνήθως έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, και θα νιώθει ασφαλής και προστατευμένη όταν βρει κάποιο σύντροφο που θα μπορεί να συμμερίζεται τις ευαισθησίες της και να τη φροντίζει. Είναι ρομαντική και συναισθηματική, αλλά συγχρόνως λίγο άστατη. Όταν όμως βρει αληθινό ενδιαφέρον αφοσιώνεται ολοκληρωτικά.
 
Στα αισθηματικά, είναι κάπως παλαιών αρχών και συντηρητική. Στην ζωή της πιθανόν να έχει έρθει αντιμέτωπη με κάποιες επώδυνες συναισθηματικές εμπειρίες από τις οποίες όμως έχει μάθει να χειρίζεται τα συναισθήματά της . Παθιάζεται με τη νύχτα, και αποδίδει καλύτερα στον έρωτα όταν πέφτει το σκοτάδι. Της αρέσει να ασχολείται με γραμματόσημα, φωτογραφίες, έργα τέχνης, ακόμα και με εραστές -οι οποίοι αγάπησαν τους καλλιεργημένους τρόπους της. Είναι πολύ προστατευτική με τα παιδιά της. Το ενδιαφέρον για την οικογένειά της είναι το επίκεντρο της ζωής σας, και επιθυμεί να ξοδεύει χρόνο στο σπίτι για να το κάνει άνετο και χαρούμενο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή της στα θέματα της εργασίας σας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου