Από το Blogger.
RSS

ΑΠΙΣΤΙΑ?????

ΖΥΓΟΣ


Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Ζυγό στην απιστία;
Ο Ζυγός ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που έχουν ροπή προς την απιστία. Οι λόγοι λοιπόν που μπορεί να απατήσει το ερωτικό του ταίρι είναι πολλοί, μερικοί από αυτοί είναι : 1) όταν δεν έχει αποφασίσει αν πραγματικά έχει αισθήματα για το άτομο που έχει δίπλα του αλλά και όταν είναι σε διλήμματα για την πορεία της σχέσης, 3) όταν έχει την ανάγκη να ζήσει ένα νέο καρδιοχτύπι, 3) όταν απλά παρασυρθεί ….

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Θα αρχίσει να σου τα «μασάει», δηλαδή σε κάθε ερώτησή σου η απάντηση που θα παίρνεις θα είναι «Ναι, ίσως, μπορεί, θα δούμε, δεν ξέρω»! Μην ξεχνάς κάτι σημαντικό, ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που μπορεί εύκολα να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε δύο σχέσεις!

Ο Ζυγός γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;
Πανεύκολα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Αν ερωτευτεί ένας Ζυγός, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν … άσε που μπορείς εύκολα να τον κουμαντάρεις και να του πεις πόσα παραμύθια που θα τα χάψει, οπότε άνετα μπορεί να γίνει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση! Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που πολλές φορές στην πορεία της ερωτικής του ζωής, παίρνει το ρόλο του θύματος!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου