Από το Blogger.
RSS


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγνές προθέσεις, στιλιζαρισμένο προφίλ και μια διάθεση για παιδικότητα που περνά μέσα από την υποχρέωση. Η γυναίκα-Παρθένος είναι ικανή να υποστεί τις αγγαρείες χωρίς να βαρυγκωμήσει. Ο αστερισμός της Παρθένου περνά αβίαστα μέσα από την υπαγωγή της παροχής υπηρεσιών όταν και όπου χρειάζεται. Είναι η νοσοκόμος, η υπηρέτρια, η καμαριέρα. Θα τη συναντήσετε στους διαδρόμους των ξενοδοχείων, στα προαύλια των νοσοκομείων, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για υποστήριξη.
 
Θα είστε πολύ τυχεροί όταν εγκαταλείψει τις υποχρεώσεις - και το σκυλάκι της - για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις σας. Είναι εξαιρετικά δημιουργική, αλλά είναι απαραίτητο για εκείνη να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία και τον προγραμματισμό πριν ξεκινήσει οτιδήποτε, ακόμα και μια νέα ερωτική σχέση. Όταν πρόκειται να βγείτε για να διασκεδάσετε, πρέπει να είναι σίγουρη για όλες τις λεπτομέρειες της εξόδου σας. Είναι αρκετά αναλυτική και η γνώμη της έχει μεγάλη αξία σ’ αυτούς που εκτιμούν το καλό γούστο.
 
Δεν της αρέσουν οι αλλαγές που αναστατώνουν την ρουτίνα της. Στα αισθηματικά ζητήματα είναι κάπως επιφυλακτική και δεν ενδίδει εύκολα στις προκλήσεις, αφού έχει την τάση να κριτικάρει και να αναλύει τα λάθη του συντρόφου της. Μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη, αλλά της είναι δύσκολο να δεσμευτεί ολοκληρωτικά. Περισσότερο από οτιδήποτε χρειάζεται πνευματική παρέα, κάποιον να μπορείτε να συζητά τα υπέρ και τα κατά της επικαιρότητας. Διαθέτει πάθος, αλλά θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσετε το μυαλό της για να μπορέσετε να δεσμευτείτε. Είναι πολύ πιθανό να βρει αυτό το ταίρι της στον χώρο της εργασίας της, ή μέσα από κάποιο κοινό ενδιαφέρον για τα μικρά ζώα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου