Από το Blogger.
RSS


Είστε ΑΝΟΥΜΠΙΣ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΑΝΟΥΜΠΙΣ

Η θεότητα που κρατάει τα κλειδιά του «κάτω κόσμου». Ο Ανούμπις οδηγεί την ψυχή στο θεϊκό δικαστήριο, στο καθαρτήριο του Όσιρη. Είναι εκείνος που δημιούργησε την πρώτη μούμια. «Μουμιοποίησε» το άψυχο σώμα του Όσιρη, όταν του το ζήτησε απελπισμένα η Ίσις, η χήρα του Όσιρη. Ο Ανούμπις δίδαξε τα μυστικά της ταρίχευσης στους Αιγυπτίους, τελειοποιώντας τις τεχνικές και φέρνοντας νέα αρώματα. Στο πρόσωπό του, συμβολίζεται ο γήινος θάνατος, ο οποίος όμως, αποκτά μια αιώνια λάμψη!
 
Αν έχετε γεννηθεί κάτω από την καλοσυνάτη παρουσία του Ανούμπις, διαθέτετε όλες τις δυνατότητες για να πετύχετε στη ζωή. Δεν σας λείπουν το κουράγιο και η εσωτερική δύναμη που θα σας επιτρέψουν να κατατροπώσετε τα εμπόδια και να θριαμβεύσετε, πραγματοποιώντας επιθυμίες και φιλοδοξίες. Η νύχτα σας γοητεύει και ίσως αυτή να είναι η αιτία που αποδίδετε καλύτερα, εργαζόμενοι «στο σκοτάδι», μακριά από αδιάκριτα μάτια. Είστε απαιτητικοί με τον εαυτό σας, σίγουρα περισσότερο από όσο είστε με τους άλλους. Η παρουσία σας υποδηλώνει μια βαθιά ευγένεια χαρακτήρα, ενώ με την καρδιά και το πνεύμα σας, αποπνέετε εμπιστοσύνη στο περιβάλλον σας. Έχετε το ιδιαίτερο εκείνο χάρισμα που σας επιτρέπει να αποκωδικοποιείτε τα μηνύματα που λαμβάνετε από τους ανθρώπους γύρω σας. Για εσάς, η γλώσσα του σώματος δεν έχει μυστικά! Δείχνετε μια ιδιαίτερη έλξη στην «κρυφή» πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων. Είστε ικανοί να λύσετε τα πιο δύσκολα αινίγματα, τους πιο πολύπλοκους γρίφους! Η διαίσθησή σας είναι πανίσχυρη και η ευαισθησία σας, συχνά «καπελώνει» τη λογική.
Ο φόβος ότι μπορεί να πληγωθείτε ή να υποφέρετε, δεν σας αφήνει να δοθείτε ολοκληρωτικά στην αγάπη. Παραλύετε μπροστά στην ιδέα ότι δεν μπορείτε να καθορίσετε εσείς το μέλλον μιας σχέσης. Για να κερδίσετε την ευτυχία θα πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας και να απολαμβάνετε το παρόν!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου