Από το Blogger.
RSS


Είστε ΣΗΘ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΣΗΘ

Η αιγυπτιακή μυθολογία αναφέρει τον Σηθ σαν τον άρχοντα του χάους και του πολέμου. Θεωρείται ο πιο ισχυρός θεός και απεικονίζεται σαν ένα μυθικό ζώο, μισός άνθρωπος, μισός χοίρος ή μυρμηγκοφάγος που βασίλευε στην έρημο. Σύμφωνα με το μύθο, ο Σηθ μισούσε και ζήλευε τον αδελφό του τον Όσιρη, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι την αδελφοκτονία. Για την πράξη του αυτή εξορίστηκε στην έρημο και αναγκάστηκε να ζει στη μοναξιά και την απομόνωση.
Η ανεξάρτητη και φιλελεύθερη φύση σας, συχνά προκαλεί θύελλες! Έχετε την ικανότητα να κυριαρχείτε σε ανθρώπους και καταστάσεις, για να επιβάλετε τις απόψεις σας. Δεν αντέχετε την απραξία, τη στασιμότητα και τον συντηρητισμό. Σας ενοχλεί αφάνταστα κάθε μορφή εξουσίας, ή επιβολής θεσμών και νόμων που αντιτίθενται στις ιδέες σας. Ουσιαστικά, είστε η προσωποποίηση του «επαναστάτη χωρίς αιτία». Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σας αντισταθεί, από τη στιγμή που αποφασίσετε ότι αποτελεί τροχοπέδη για την εξέλιξή σας. Θα κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε τη μάχη με το εμπόδιο. Στη συνέχεια ωστόσο, θα ανακαλύψετε μια νέα πρόκληση και θα ξαναντυθείτε στο «χακί» για να τη συντρίψετε! Αν σας γοητεύει η εξουσία, θα χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα για να την κατακτήσετε. Η ζωή σας επιφυλάσσει αρκετές «μάχες», ερωτικές ή επαγγελματικές που δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε, αφού ουσιαστικά εσείς ζείτε και αναπνέετε μέσα από αυτές! Η σταθερότητα έρχεται συνήθως αργά, μετά από σημαντικές περιπέτειες. Λατρεύετε την ελευθερία και ο σύντροφός σας θα πρέπει να έχει ανάλογες απόψεις για να καταφέρετε να συμβιώσετε. Κατά βάθος, νιώθετε ότι δεν έχετε ανάγκη από τους άλλους, αφού μπορείτε να βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας. Η μοναξιά δεν σας ενοχλεί, αντίθετα, μέσα από αυτή παίρνετε τα καλύτερα μαθήματα της ζωής. Ότι κάνετε, το κάνετε συνειδητοποιημένα και κανένας δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για αφέλεια! Στο κάτω-κάτω είστε οπαδοί της τελειότητας και το αποδεικνύετε σε κάθε σας κίνηση!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου