Από το Blogger.
RSS


Είστε ΩΡΟΣ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΩΡΟΣ

Θεός του Ουρανού, γιος του Όσιρη και της Ίσιδος, συγγενής της ηλιακής θεότητας, ο Ώρος πήρε τη μορφή του αετού που υπερίπταται του σύμπαντος και διακρίνεται στο δεξί μάτι του. Πρόκειται για τον προστάτη του Φαραώ, τον οποίο ο Ώρος τοποθέτησε εκπρόσωπό του στη γη. Η παρουσία του είναι λουσμένη στο φως, στη σοφία στη δικαιοσύνη και τη συμπαντική μαγεία. Συμβολίζει την ψυχή μέσα σε όλο το μεγαλείο της, την ολοκλήρωση της ύπαρξης και τη χαρά.
 
Γεννημένοι κάτω από το φως του Ώρου, είστε προικισμένοι από τον θεό του Ουρανού με μια ανυπέρβλητη δύναμη κυριαρχίας σε σχέση με τους άλλους. Προχωράτε δυναμικά στη ζωή χάρη στη «ατσάλινη» θέλησή σας, στα ψυχικά σας ταλέντα αλλά και το πανέξυπνο μυαλό σας. Είστε υπομονετικοί, ακούραστοι, δημιουργικοί και φιλόδοξοι. Βασικός στόχος σας είναι η δημιουργία σταθερών και ασφαλών βάσεων, πάνω στις οποίες θα «κτίσετε» τη ζωή σας. Η υπευθυνότητά σας και ο ευθύς τρόπος που χειρίζεστε τις καταστάσεις, γίνονται συχνά αιτία να σας κατηγορούν οι άλλοι για αλαζονεία και εγωκεντρισμό. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μικρές εκρήξεις…ζήλιας, αφού δεν μπορούν να συνδυάσουν την ποιότητα με την απλότητα και τη σοβαρότητα που σας χαρακτηρίζουν. Δίνετε την εντύπωση του «ξεχωριστού» αφού αναγνωρίζετε τις βαθύτερες αξίες και ενεργείτε σύμφωνα με αυτές. Η καλοσύνη και η άνεση με την οποία προσφέρετε τα αισθήματά σας, παρεξηγούνται σαν δείγματα «εύκολης ή ανεπιτήδευτης πίστης» αλλά και προσκόλλησης στα υλικά αγαθά. Σας αρέσει να είστε χρήσιμοι παντού και πάντα, αφού η παροχή υπηρεσιών είναι το δυνατό «κομμάτι» του εαυτού σας. Η ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη και αγάπη κυριαρχεί στη ζωή σας. Ο αγώνας δεν σας φοβίζει και οι δυσκολίες σας κάνουν πιο δυνατούς. Δεν ανέχεστε όμως καθόλου την καταπίεση και την επιβολή νόμων και κανόνων. Για να αποφύγετε «μικροπρεπείς» ανθρώπους και συμπεριφορές, συχνά «φλερτάρετε» με άτομα κύρους, όπως ακριβώς κάνει ο αετός με τον ήλιο!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου