Από το Blogger.
RSS


Είστε ΜΟΥΤ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΜΟΥΤ

Αμφισβητούμενη θεότητα, η Μουτ  αντιπροσωπεύει την αδελφή και τη σύζυγο, αλλά και τη μητέρα. Αναφέρεται σαν μια από τις πιο σημαντικές θεές της Αιγύπτου. Είναι ισότιμη με την Ίσιδα, αλλά εκδιώχθηκε από την μεγάλη οικογένεια των θεών λόγω των προτιμήσεών της στην πολυτέλεια και των μεταπτώσεών της στη συμπεριφορά της. Ωστόσο, η Μουτ  παρέμεινε η θεά που φέρνει τη ζωογόνο δύναμη του ήλιου και τροφοδοτεί τις πηγές του ποτάμιου θεού.
Από τη στιγμή που ήρθατε στον κόσμο κάτω από την επιρροή της Μουτ, τα πόδια σας πατούν σταθερά στη γη και αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό τη ζωή. Ανήκετε στην κάστα εκείνη των ανθρώπων που ξέρουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις τους, ενώ συγχρόνως προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Σας χαρακτηρίζει μια έμφυτη περιέργεια για οτιδήποτε καινούργιο. Κατά βάθος, είστε ένας γεννημένος καλλιτέχνης, που κρύβει τις ευαισθησίες του και απομονώνεται για να προστατευθεί. Αρκετά συχνά οι άλλοι σας θεωρούν μυστικοπαθείς, μεμψίμοιρους, «περίεργους» αλλά και φωτισμένους. Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζεστε, αφού πιστεύετε ότι η χαρά «πληρώνεται». Το αντίτιμο για εσάς είναι οι ενοχή που νιώθετε όταν σας αγαπούν ή όταν νιώθετε ευτυχισμένοι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μελαγχολία, τον αυτοσαρκασμό και τη ροπή στη μοναξιά. Η ανάγκη για αυτοπροστασία και η ευαισθησία σας, εμποδίζουν τους άλλους να μοιραστούν τον τεράστιο ψυχικό πλούτο σας και φρενάρουν την ερωτική «επανάσταση». Ένα «οιδιπόδειο» που υποβόσκει, σας σπρώχνει σε σχέσεις που υπόσχονται τρυφερότητα, προστασία και αμφίβολο ερωτισμό. Αν και είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα μέσα από την αγάπη, πέφτετε θύματα της αφέλειάς σας ή της εμπιστοσύνης σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Τελικά, θα πιστέψετε στον εαυτό σας και θα κερδίσετε την αγάπη που πραγματικά επιθυμείτε.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου